Bence çok iyi bir transfer olur... Stilleri pek benzemesede ben onu Overmars a benzetiyorum... HSV den daha büyük bir takımda oynamalı bu takımında Juve olmasını çok isterim...
Bence çok iyi bir transfer olur... Stilleri pek benzemesede ben onu Overmars a benzetiyorum... HSV den daha büyük bir takımda oynamalı bu takımında Juve olmasını çok isterim...
Juventus için güzel bir transfer olur
her takıma faydalı olur van der vaart bn zaten ajaxtan hamburga gittiğinde sasırmıstım juve de olmasaı bnce hem kendisi için hemde juve için ii olur
Juventus, Ajax’tan transfer etmek istediği Klaas Jan Huntelaar için David Trezeguet’yi gönderebilir.
Siyah Beyazlı ekip, Serie A’ya gelmiş geçmiş en büyük golcülerden birini göndermenin planlarını yapıyor. Tezegol lakaplı Fransız oyuncu, Juventusla geçirdiği müthiş sezonun ardından, gol krallığı yarışında Alessandro Del Piero’nun arkasında ikinci oldu.
CalcioMercato’nun iddiasına göre Siyah Beyazlılar, kadrosunda tutmak istediği Fransız golcüyü Ajaxlı Klaas Jan Huntelaar transferi için gözden çıkarabilir. Hollandalı yıldız, Amsterdam kulübünde oynadığı 80 maçta attığı 72 golle adeta göz kamaştırıyor.
Juventus’un kadrosuna katmak istediği Huntelaar’ın Siyah Beyazlı ekibe transferinde en önemli rol belki de Trezeguet’yi 20 milyon Avro gibi bir ücrete transfer etmek isteyen Barcelona.
Barcelona’nın as başkanı Marc Ingla, İtalya’ya giderek Juventuslu yöneticileri bonservis ücretinin düşürülmesi konusunda ikna etmeye çalışacak. Ancak Huntelaar transferi için 18 milyon Avroya ihtiyacı olan Juventus’un bu ücreti aşağıya çekmeye niyeti yok.
Trezeguet Barcaya giderse çok güzel transfer olur ama ßen olsun Huntelaar için Trezegueti yollamam...
hollanda liginde attığı goller ölçü olmamalı bence tama çok iyi
golcü ama trezeguet'in de neler yaptığı ortada
Juve'nin vazgeçilmez oyuncularından birisi Trezeguet'dir..Satacaklarını düşünmüyorum ben.
juveye tartışmasız çok yararı olur uzaktan şutları gerçekten harika
Huntelaar daha yararlı olurTrezeguet'ten
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Yemin ederim bu kadar olur.FM oyunumda Trezeguet'i Liverpool'a satıp Huntelaar'ı almıştım![]()
Huntelaar süper seçim olr 80 maçta 72 gol ne demek ya![]()
Riise Roma'ya göz kırpıyor
Liverpool'dan ayrılmak istediğini dile getiren tecrübeli oyuncu, kulübünün bu transferi zora sokacak bir bonservis bedeli istemesinden korktuğunu da itiraf etti.
Andrea Dossena'nın gelişiyle gelecek sezon takımda yer bulma ihtimali azalan Norveçli sol bek için en muhtemel hedef Roma gibi gözüküyor.
Rafa Benitez de yakın bir zamanda iyi bir teklif geldiği takdirde 27 yaşındaki oyuncuyla yollarını ayırabileceklerini belirtmişti. Benitez'in bahsettiği fiyatın 5 milyon pound olduğu tahmin ediliyor.
Roma'nın patronu Luciano Spalletti, Riise'nin takımına uygun bir oyuncu olduğunu fakat yüksek bonservis bedelinin transferi zora sokabileceğini açıklamıştı. Riise ise bununla ilgili "Spalletti'nin söyledikleri çok güzel ama bunlar sadece medyadan duyduğum şeyler" dedi.
Güçlü oyuncu "Kontratımda bir sezon kaldı ve fiyat geçen seneden biraz daha düşük olmalı: 50 milyon Norveç kronu benim için biraz fazla gibi duruyor. Oynamak istiyorum ve gelişebileceğim bir takımda oynamalıyım, çünkü gelişebileceğimi biliyorum. Takım değiştirdiğinizde yeni bir maceraya açılmış olursunuz" diye ekledi.
Riise Roma'da başarılı olacaktır.Gitmesi kendisi açısında çok iyi olur.
Roma'nın sol bek ihtiyacını karşılayacak ve başarılı olacaktır Riise.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Riise geçen sene kötü bir sezon geçirdi Özellikle ŞL'de yaptığı hata unutulur gibi değildi Roma'ya gitmesi her iki taraf içinde iyi olur . Liverpool'un da adam gibi bir sol bek alması lazım
çok iyi bir futbolcu alırsa hayrını görürler bence
Şu an sadece bir dedikodu ama olursa güzel olur.
5-6 yıl önce Ajax'ta ilk zamanlarında onu gördüğümde Juventus için istemiştim olursa bugüne kısmetmiş.
Hamburg satmaz Van der Vaart'i ikna ederler zaten.... antrenör hollandali..
İtalyan gazetesi La Gazzetta dello Sport'un haberine göre, Kaka, Real Madrid'in kendisine yaptığı inanılmaz teklifi geri çevirdi.
Gazetenin haberine göre, "Ona reddedemeyeceği bir teklif suncağaım!" düsturuyla yola çıkan Real Madrid sportif direktörü Pedja Mijatovic, Milan'ın Brezilyalı yıldızına beş yılda toplam 60 milyon avroluk bir ücret teklifinde bulundu.
Ancak, şu anda en iyi kazanan oyuncuların aldığı ücreti bile ikiye katlayan bu astronomik teklife rağmen, Milanlı yıldız bir kez daha İtalya'da kalmak istediğini belirtti.
25 yaşındaki oyuncunun transferiyle ilgili Real Madrid'i temsil eden Franco Baldini ve Kaka'nın babası ve aynı zamanda menajeri olan Bosco Izecson Pereira Leite'nin son görüşmesinden de Real adına tatmin edici bir sonuç çıkmadı.
Öte yandan, söz konusu görüşmeden haberdar olduğunu ifade eden Milan asbaşkanı Galliani ise, Kaka'nın satılık olmadığını yaklaşık 120. kez tekrar etti.
Sözü edilen astronomik teklifin ise, sonuçsuz kalan görüşmeden sonra oyuncuyu telefonla arayan Mijatovic'un bizzat yaptığı iddia edildi.
bu para kabul edilmezm bee
bende sanmıyorum hamburgun satacağına çünkü geleceği en parlak oyun kurucu bence
İşte Kaka'... Bu adam Farklı... Paraya şöhrete artisliğe hefesi olmaya beyefendi bir yıldız... Daha mütevazi... Her zmn dediğim gibi Dünya nın en iyi oyuncusu bence... Milan da bırakır bence futbolu...
off paraya bak be ama kaka bildiğim kadarıyla brezilyanın en zengin ailelerinden birnin oğluymuş futbolu zevk için yapıyor reale gitmesini istemem bende![]()
İyide Brezilyanın en zengin ailesinin çocuğu kendileri zaten
milan bu konuda çok şanslı![]()
Adamın paraya ihtiyacı yok ki olsa çoktan Real Madrid'teydi.
Telelombardia’nın haberine göre Juve, Pacos Ferreira’dan Vitorino Gabriel Pacheco A n t unes’le sözleşme imzaladı.
Juventus genç yetenekleri kadrosuna katmaya devam ediyor. Telelombardia’dan Luca Cattani’nin haberine göre Juventus, Portekiz ümit milli takımının sol beki An tunes’i kadrosuna kattı. Genç oyuncu Avrupa Şampiyonası’nda takımının en iyilerindendi.
Kulübü Pacos Ferreira’da da iyi bir sezon geçiren An tunes, birçok kulüp tarafından izleniyordu. Öte yandan Juve’nin 20 yaşındaki oyuncuyu 2. Lige kiralık yollayacağı belirtildi. Bu kulüp de büyük ihtimalle A n t unes’le daha önce de ilgilenen Vicenza olacak.