1 ile 30 arası toplam 224 sonuç

Konu: Sakaryaspor Geliyor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

hakkatten de iyi yeredesin bakalım 2. yarı ne olacak.

Malatya maçı şansızlık olmuş son dakikalardaki penaltıyla.. Olsun oldukça iyisin.. 2. yarı senden şampiyonluk bekliyoruz...

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by mc_eagle View Post
    hakkatten de iyi yeredesin bakalım 2. yarı ne olacak.
    evt ilk yarıda iyi yerdeyiz 2. yarı biaz beraberlik yerine kazanırsak puan farkını açarız
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by celikhalit8 View Post
    Malatya maçı şansızlık olmuş son dakikalardaki penaltıyla.. Olsun oldukça iyisin.. 2. yarı senden şampiyonluk bekliyoruz...
    evt malatya maçı çok şanssızlık oldu ayrıca bizim takım 1-0 dan 2-3 maç çevirdi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sitte View Post
    Sakaryaspor'um yönetmiş biri olarak şunları söyliyim:

Werlig'i banko oynat.Stoper alman gerekli.Ayrıca Orhan Alemdar Lig A için müthiş.Orhan Alemdar ve Werling için acaba oynatsammı diye düşünmüş olabilirsin bende öyle düşünmüştüm ama 2'sini de banko oynat msnni bana gönerde sana FM Genie Scout programını yollıyım.Ayrıca 8.02'de mi oynuyosun?
    werling zaten her maç oynadı stoper bence gerek yok gibi şuanlık
    orhan alemdar ı hiç oynatmadım ve şuan kadro dışı galiba antremana falan gelmedi attım kadrodan msnnem [email protected] oyun 8.0.2
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Tebrikler ilk yarıyı lider tamamlaman çok güzel.Umarım bu performansın lig sonuna kadar devam eder.
    saol yunus bu performansı sürdürürüz gibime geliyor
    Last edited by sakary Ali : 17.Haziran.2008 at 10:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri