1 ile 30 arası toplam 127 sonuç

Konu: Yeşil Timsahlar Şimdi de Avrupa`da

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Kayseri gibi bir takımdan deplasmanda puan almak bizim için olumlu bir gelişmeydi.Ardından ligde 3. ve 4. haftada Oftaş ve Konya ile farklı öne geçtiğimiz halde skoru koruyamadık ve beraberlikle yetindik bu pekde hoşuma gitmiyordu. 4 haftada 3 beraberlik bizi ligin dibine iyice yaklaştırmıştı.

Konya maçı tam bir hüsrandı bizim için

Günle geçtikçe takıma alışmama rağmen iyi sonuçlar gelmediği için kulüp ve taraftarlar arasında homurdanmalar başlamıştı. Derken başkan Kasımpaşa maçı öncesi beni odasına çağırdı . Ben ne gidecem onun ayağına o gelsin dedim yok burası böyle değildi demek istedim ama diyemedim gittim tabi paşa paşa başkan bana dedi ki
    -Bak aslanım gidişat pek hoşuma gitmiyor bir dünya adam aldık sonuç daha iyi olmalı
    Ben dedimki
    -Yerim senin başarını Ropotanı alsaydın böle olmazdı Adamı kızdırma basarım istifayı.
    -'Başkan şok' tamam hocam sen ne dersen öle olsun aman ben ettim sen etme buyur işişinin başına
    (Olayın Aslı: Haklısınız başkanım ayıp ettim verin elinizi öpeyim beni işsiz komayın allah tavuklarınıza zeval vermesin
    -Tamam bu seferlik devam edelim ama bu durumu düzeltmen lazım hadi işmdi .... git gözüm görmesin seni)

Kasımpaşa maçı benim için çok önemliydi ve bir kaç ufak değişiklik yaptım takımda ve maça çıkarkende iyileşip yeşil sahalara dönen Baba Hamdiye maçtan önce rakip takım kale direği üzerine tüneyip kalecinin dikkatini dağıtması talimatını verdim oda Lord Of The Rings i takıp çıktı kale üzerine bu sayede onu rakip kaleci dışında kimsse göremeyecekti

Bu sonuçla ligde 5. maçımızda galibiyetle tanışıyorduk bu gazla kupada Ankaragücünü penaltılar ile eleyip guruplara kaldık. Yusuf ışık saçan performansı ile tüm dikkatleri üzerine toplamıştı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Last edited by King_Theoden : 17.Haziran.2008 at 00:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri