1 ile 30 arası toplam 860 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

bobo satılacaksa gomis'i alalım, olmadı jimmy briand 'i alalım.o da olmadı lyon'dan fred var, bas 10 milyon euroyu al işte. yeterki fransa liginden golcu alalım.
    dikkat ettinizmi bilmem amam fransa liginden gelen ofans oyuncuları turkiyede genelde basarılı olur, tesadufi olmasa gerek.

Quote Originally Posted by travis1903 View Post
    bobo satılacaksa gomis'i alalım, olmadı jimmy briand 'i alalım.o da olmadı lyon'dan fred var, bas 10 milyon euroyu al işte. yeterki fransa liginden golcu alalım.
    dikkat ettinizmi bilmem amam fransa liginden gelen ofans oyuncuları turkiyede genelde basarılı olur, tesadufi olmasa gerek.

Lig aşağı yukarı aynı kalitede olduğu için bence. Şöyle bir baktığınızda pek de fark yok yani. Ya da benim kazmalığım, göremiyorum

Şu açıdan söyledim : Hollanda'da "leblebi" gibi gol atan Kezman burada atamadı. Nedeni Hollanda liginin kalitesizliğidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Defuser View Post
    Şu açıdan söyledim : Hollanda'da "leblebi" gibi gol atan Kezman burada atamadı. Nedeni Hollanda liginin kalitesizliğidir.
    Bu konuya katılıyorum ama 2.lig çokta kaLitesiz değil ama gereksiz bir transfer olur.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri