Evet bu galibiyet bizi yıkmadı ve üst üste 5 maçımızı kazandık, son maçımızda da 2. sırada bulunan Kayserispor ile deplasmanda berabere kaldık.

Evimizde OFTAŞ’ı Sergio ve Mehmet Yıldız’ın golleriyle 2-0 yeniyoruz, Denizlispor deplasmanında da bizi sırtlayan yine Mehmet Yıldız oluyor ve 3-0 kazandığımız maçta ağları 2 defa sarsmayı başarıyor.

Kupada ilk grup maçımızda deplasmanda Adanaspor karşısına tamamı yedek oyunculardan kurulu kadro ile çıkıyoruz ve maçı 3-1 kazanarak gruba galibiyetle başlamış oluyoruz. Yedek oyuncuların hazır durumda olması ayrı bir sevinç kaynağımız.

2 maç üst üste evimizde sırasıyla Çaykur Rize ve Konyaspor’u yeniyoruz. Mehmet Yıldız bu 2 maçta toplam 4 gol atıyor ve gol sayısını 16’ya çıkartıyor.

Ve haftanın en önemli maçında deplasmanda Kayserispor’u yenebilsek zirvede tek başımıza kalacaktık. İyi mücadele ettik ama olmadı.

Mehmet Yıldız’ın formu aşağıda, 12 maçta 16 gole ulaştı. Umarım sakatlanmaz ve gollerine devam eder.

Ligde lideriz,

Önümüzdeki hafta evimizde Galatasaray ile oynayacağız ve defansımızın bel kemiği Saidi bu maçta cezalı. Bu beni düşündürüyor, işimiz zor olacak ama inancımız tam.

Bu arada basında çıkan ayrılacağım haberlerine taraftarlarımızın inanmamasını istiyorum. Ben kendimi her türlü hava şartına hazırladım, sıcak-soğuk fark etmez, ben işime bakarım…