Öncelikle Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim Lig Başadı İşte İlk Maçlar
1.Hafta
Gerçekten çok iyi oynadığımız maçda Neves ve Owen in mükemmel formlarıyla maçı çok rahat kazandık. Maça 4-3-3 Sistemiyle çıktık. 3 Forvetimiz şöyleydi. Farfan--Owen--Arshavin
Ön Eleme 1. Maç
Owen 2 maçtır çok iyi oynuyor bu maçtada çoştu bu kadar kolay bir maç olacağını düşünmüyordum. 2. Maçın pek bir önemi kalmadı artık pek. SS de görünmeyen diğer golü Bodmer dakika 72 de penaltıdan atmıştır.
2.Hafta
Bir takım anca bu kadar iyi oynar rakibe şut bile atırmadık. Kaleci ile karşı karşıya kaldığımız pozisyonlar4ı bile dışarı attık. Owen o kadar pozisyona girmesine rağmen golü bir türlü yapamadık. Maçın sonunda bir de penaltımız verilmedi. Sahadan 0-0 lık beraberlik ile ayrıldık. Maçın adamı Watford kalecisi Lee oldu.
Sinan Eren e Şok Ceza
3.Hafta
Bu maçta takımın başında baş antrönörümüz vardı. 1-0 öne geçtiğimiz derbi maçı 2-1 kaybettik. 3 Haftada 1 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyetimiz oldu.
4.Hafta
Owen çok üstün bir performans gösterdi ve maçın adamı oldu. Bodmer gerçekdende geride kalan haftalarda çok iyi bir performans sergiledi. Fulhamı üstün oyunumuzla sahaya gömdük resmen.
Şampiyonlar Ligi Ön Eleme 2. Maçı
İlk maçı 5-0 kazandığımız maçı bu seferde deplasmanda 3-0 aldık. Bu maçta Owen sakatlandı ve 1 hafta boyunca sahalardan uzak kalacak onun yerine aldığımızda Martins de hafif bir sakatlık geçirdi ve maçdan sonra yapılan tedavilerden sonra Martins inde 2 hafta sahalardan uzak kalacağını öğrenmiş bulunuyoruz ve bir sonraki maçta forvette kimi oynacağımı merak ediyorum değişik bir varyasyon deneyebilirim.
Nasıl Gidiyorum ve Kariyeri Daha da Eğlenceli Hale Getirmek İçin Neler Yapabilirim.