25.Hafta itibariyle kariyere devam
İşte 25.hafta puan durumu..Ve sonraki maçlarımın analizleri
Güzel bir maç oldu..Kesin kazanmamız lazımdı..Rakibimiz bir alt sıramızdaydı bunun bilinciyle çıktığımız maçı Mohammed Alinin golleriyle kazanmasını bildik..
Maça iyi başladık..1-0 öne geçtik üstünlüğümüzü koruyamadık hatta geriye bile düştük..Beraberlik şansı yakaladık..Penaltı oldu Serkan Aykut yoktu 2.penaltıcımız Sercan topu kaleciye nişanladı ve bizi 1 puandan etti..Ama gençlere kızmak yok yola devam.!!
Lig sonuncusu Antalyaspor karşımızdaydı ama sanki onlar şampiyonluğa oynuyor bizde düşmemeye oynuyormuş gibi bir hava vardı maçta..Ve sonuç olarak yenildik..!! Artık sabrım tükeniyordu ve takımdan 2 hafta ayrılıp kendime tatil verdim..O süre içinde ne halleri varsa görsünler..Başkana ise resti çektim ya para bulunacaktı yada ben daha olmayacaktım..!
Bu maçta takımın başında yokdum ama maçı D spordan naklen izledim fakat bu kadar berbat bir takım olamayacağına karar verdim..Para gelir gelmez hem ant hem oyuncuları yollayıp yesyeni bir takım kuracağım..!
Biraz düşündükten sonra Bolu maçında Tekrar takımımın başına geçtim yoksa Play-off treni kaçıyordu…Kötü oynadık ama kazandık..Bu saatten sonra iyi oyun istemiyorum tek isteğim galibiyet..!
Puan olarak çıkışa geçtik ama iyi futbol yok takımda..Malatyayı devirdik ama bu saatten sonra boş..Tek çaremiz sıralamada 3.olmayı beklemek..
Diyarbakır ile nefes kesen bir maç oynadık..Ya biz lige çıkmak için kazanacaktık ya da onlar düşmemek için biz kazancaktık maç da tam 8 gol oldu..3-5 Kazanmasını bildik..Ama açıkça söyliyeyimki Diyarbakır’da bir Şadi daha olsaydı maçı onlar kazanırdı..
Antep Belediye ile kozlarımız paylaştık..Sene içinde sadece 4 beraberliğimiz vardı ve 5.sinide bu maçta aldık..Sene içinde kaybettiğimiz maçların yerine berabere kalsaydık şimdi son haftaki maça bakmaksızın play-off da olacaktık bakalım şimdi ne olacak..
Bu maçın bizim açımızdan telafisi yokdu ve rakip İzmir’de Karşıyaka idi..Ama kazanıp play-off lara kalmasını bildik..Zor oldu fakat kazandık hak ettiğimiz yer burası değildi ama bunada şükür…
Puan durumu,Düşenşer Çıkanlar,Play-off eşleşmeleri hepsi yorumlarınızdan sonrasizlerle
![]()
TuRGuT Ba$

sizlerle