Bence çok olumlu bir gelişme oldu bu. Artık ufukları daha genişledi imkanları daha arttı. SEGA büyük çaplı bir şirket ve sigames ekibi aynen kalıyor. Yeni spor simulasyonlarının ekleneceği belirtiliyor. MEsela bir formula1 menajerliği hiç fena olmaz

Oyuna daha hırslı ve istekli eklentiler yapılacağıda belirtilmiş buda gösteriyorki Football Manager yeni versiyonlarında daha gelişmiş özellikleri ile bizlerle olacak. Ekibin geliştirilmeside devam ediyor. SEGA, Sigames'teki potansiyeli gördü ve böyle bir yatırımı gerçekleştirdi. Özellikle ben CM fanları demiyorumda Sigames fanları olarak adlandırmak istiyorum. Ne zaman oyun ismi değişti. Bir çok Sigames tutkunu yalnız bırakmadı Sigames'i ve FM şu anda menajerlik denince zirvede. Herkes CM ile halen kıyaslıyor ama şunu bilmiyorlarki sigames eidos ile sözleşmesini bozduğunda kodları vermedi. Yani eidosun elinde sadece isim kaldı ve halen cm ismini kullanarak pazarda bir yer edinmek istiyorlar. Yaptıkları oyunu inceledim ve nedense bir türlü kıyaslama yapamıyorum bile bugün bir çok oyun sektöründe lider konumda bulunan EA bile Sigames SEGA ortaklığı karşısına hazırladığı Fifa Manager ile Football Manager'i tahtından edemedi. Demek ki anlıyoruz Sigames bu işin üstadı..