1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Basketbolda Galatasaray-Türk Telekom Flörtü

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Basketbolda Galatasaray-Türk Telekom Flörtü

Galatasaray Kulübü’nün basketbol branşında Türk Telekomspor ile birleşme için görüşme yaptığı öğrenildi.

İki kulübün üst düzey yöneticilerinin, basketbolda birleşmek için görüşme yaptıkları ifade edilirken, konunun şimdilik proje olarak gündeme geldiği kaydedildi. Yapılan bu görüşme hakkında iki kulüp yetkilileri de açıklama yapmayacaklarını dile getirdi.

Kaynak

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Telekom transferler yaptı, bu kadar yatırımlardan sonra asla kabul etmezler..

Ayrıca görüşme talebini kabul etmek nezakettir, gelişme olsa basın açıklaması yapılırdı..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Telekom büyük yatırımlar yapıyor. Arkalarında güçlü bir taraftar desteği bulunan nadir Anadolu Takımlarından birisi. Bu yüzden ayakta kalması gerekiyor. Basketbol sadece İstanbul olmaması gerekli. Telekom Yönetimi ve oyuncuları bu birleşmeyi istemiyecektir.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Telekomun kabul edeceğini hiç sanmıyorum..O kadar yatırımdan sonra ayrıca Telekomda maddi durumdan iyi bir takım ve İstanbul takımlarından sonra idol olacak bir takım neden böyle birşeyi kabul etsinki?

Ayrıca Cengizin dediği gibi görüşmeyi kabul etmek nezakettendir
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Telekomun kabul edeceğini sanmıyorum bende.

O kadar yatırımdan sonra saçma olur.

Bu is olacak gibi,gelismeleri takip etmekteyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Telekom transferler yaptı, bu kadar yatırımlardan sonra asla kabul etmezler..

Ayrıca görüşme talebini kabul etmek nezakettir, gelişme olsa basın açıklaması yapılırdı..
    Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Telekom büyük yatırımlar yapıyor. Arkalarında güçlü bir taraftar desteği bulunan nadir Anadolu Takımlarından birisi. Bu yüzden ayakta kalması gerekiyor. Basketbol sadece İstanbul olmaması gerekli. Telekom Yönetimi ve oyuncuları bu birleşmeyi istemiyecektir.
    Quote Originally Posted by Ti-Ti View Post
    Telekomun kabul edeceğini hiç sanmıyorum..O kadar yatırımdan sonra ayrıca Telekomda maddi durumdan iyi bir takım ve İstanbul takımlarından sonra idol olacak bir takım neden böyle birşeyi kabul etsinki?

Ayrıca Cengizin dediği gibi görüşmeyi kabul etmek nezakettendir
    Fenerbahçe Ülker'le anlaşınca oluyor, Galatasaray Telekom'la anlaşamaz. Peki.........

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olay Fenerbahçe yaparda, Galatasaray yapamazki durumu değilki.

Türk Telekom, yeni sezon için transferler, çalışmalar, yatırımlar yaptı. Ayrıca Yeni bir Salon için ortada bir proje lafı dolaşıyordu ama seneye inşaat başlanacakmı bilmiyorum.

Ayrıca Galatasaray zaten diğer İstanbul klublerini olduğu gibi Ülker'in desteğini alıyor zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Görüşmelerde olumlu şeyler oluyormuş; aama sanmıyorum gerceklessin. Sorun transferler falan degil de ; 2 takımın ayrı sehrin takımı olması bence bu daha büyük problem. Gerceklesse iyi olur da zannetmiyorum gerceklessin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre senin dediğinde olumsuz yönden diğer bi etken. Basketbolda bir Ankara Takımı olsun yahu şöyle Şampiyonluğa oynayan

Birleşirlersede GS Ankara'ya taşınsın

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Görüşmelerde olumlu şeyler oluyormuş; aama sanmıyorum gerceklessin. Sorun transferler falan degil de ; 2 takımın ayrı sehrin takımı olması bence bu daha büyük problem. Gerceklesse iyi olur da zannetmiyorum gerceklessin.
    Evet bencede en büyük sorun bu.Yoksa birleşmemeler için bir sebep yok.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

bence olmaz.Çünkü T.Telekom baya bir yatırım yaptı.Öte yandan eğer bu iş olursa Galatasaray'ın Ülker'e(Cafe Crown) belli bir tazminat ödemesi lazm

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Büyük ihtimal bu birleşme oluyormuş..Her konuda anlaşılmış öyle deniliyor..Dudley Türk oluyormuş kadro'da kalacakmış falan..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Fenerbahçe Ülker'le anlaşınca oluyor, Galatasaray Telekom'la anlaşamaz. Peki.........

Arkadaşım sen neden herşeyde Fenerbahçeyi olaya katmaya çalışıyorsun..

Ne zamandır basketbolun içindesin..Ben senelerimi verdim bu işe zamanında Fenerbahçe Ülker ile birleşmeseydi ben Fenerbahçenin takımında yer alacaktım ve orda yaşanan gelişmeleri bizzat biliyorum..! Ülker ne transfer yaptı ne bi yaıtrım direk Fener ile birleşti bu iş bu kadar basit oldu.. Peki Galatasaray Telekom olayına gelelim bak baklım Telekomun bu sene yaptığı transferlere yatırımlara sence mantıklı geliyormu? Birleşmesin demiyorum birleşsinler ;

Umarım İki Takım Birleşirde Şampiyonluğa Oyanayan Takım Sayısı Artar..Rakam olarak Değil İdda olarak
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Arkadaşım sen neden herşeyde Fenerbahçeyi olaya katmaya çalışıyorsun..

Ne zamandır basketbolun içindesin..Ben senelerimi verdim bu işe zamanında Fenerbahçe Ülker ile birleşmeseydi ben Fenerbahçenin takımında yer alacaktım ve orda yaşanan gelişmeleri bizzat biliyorum..! Ülker ne transfer yaptı ne bi yaıtrım direk Fener ile birleşti bu iş bu kadar basit oldu.. Peki Galatasaray Telekom olayına gelelim bak baklım Telekomun bu sene yaptığı transferlere yatırımlara sence mantıklı geliyormu? Birleşmesin demiyorum birleşsinler ;

Umarım İki Takım Birleşirde Şampiyonluğa Oyanayan Takım Sayısı Artar..Rakam olarak Değil İdda olarak
    Yok dikkatimi çekti, sadece Fenerbahçeliler mümkün değil diyor. Bence gayet de mümkün. Tek sorun iki takımın aynı şehirde olmaması.
    Ayrıca, demogojiye gerek yok. Çeşitli şanssızlıklar olmasaydı Galatasaray'ın şampiyonluğunu konuşuyor olacaktık.
    Ayrıca bu iş olur ya da olmaz. Beni fazla ilgilendirmiyor. Olmasa da Galatasaray gelecek sene şampiyonluğa oynayacak. İşin beni ilgilendiren tarafı Galatasaray'ı bu kadar küçük görmeniz. Tavrınız gerçekten çok komik...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Yok dikkatimi çekti, sadece Fenerbahçeliler mümkün değil diyor. Bence gayet de mümkün. Tek sorun iki takımın aynı şehirde olmaması.
    Ayrıca, demogojiye gerek yok. Çeşitli şanssızlıklar olmasaydı Galatasaray'ın şampiyonluğunu konuşuyor olacaktık.
    Ayrıca bu iş olur ya da olmaz. Beni fazla ilgilendirmiyor. Olmasa da Galatasaray gelecek sene şampiyonluğa oynayacak. İşin beni ilgilendiren tarafı Galatasaray'ı bu kadar küçük görmeniz. Tavrınız gerçekten çok komik...

Ben mümkün değilmi diyorum arkadaşım sen benim yazdıklarımı okumadan sadece Fenerbahçe Taraftarı olduğum içinmi yorum yazıyorsun? Ayrıca ne yapalım böyle komik yazılar görünce bizde komik olmak istiyoruz lanet olsunki komiğiz komik olanlardan daha da az olsa bile.... Hem ne demogojisi Şansızlıklar her zaman vardır bak en büyük şanssızlık Şampiyonluğun 2,3 adayı vardı 4 e çıkacakdı fakat Galatasarayın Ülker ile 2011 e kadar sözleşmeli olması sizin Telekom ile birleşmenize mani oluyor..!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Telekom birleşmeye yakın!

Galatasaray ile birleşmeye gideceği iddiası gündeme bomba gibi düşen Türk Telekom’un şimdi de ULEB Cup’a henüz başvurmaması endişe yarattı.

Sadece Galatasaray ile Beşiktaş’ın başvurduğu Uleb Cup’ta mücadele etmek için başvurunun bugün sona ermesi ve Telekom’un bu konuda henüz bir adım atmaması birleşmeye ne kadar yakın olduklarının bir kanıtı.

(Kaynak: 24.06.2008 / Fanatik)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben mümkün değilmi diyorum arkadaşım sen benim yazdıklarımı okumadan sadece Fenerbahçe Taraftarı olduğum içinmi yorum yazıyorsun? Ayrıca ne yapalım böyle komik yazılar görünce bizde komik olmak istiyoruz lanet olsunki komiğiz komik olanlardan daha da az olsa bile.... Hem ne demogojisi Şansızlıklar her zaman vardır bak en büyük şanssızlık Şampiyonluğun 2,3 adayı vardı 4 e çıkacakdı fakat Galatasarayın Ülker ile 2011 e kadar sözleşmeli olması sizin Telekom ile birleşmenize mani oluyor..!
    Tazminatını öderiz çeker giderler. Ayrıca sakin olmalısın biraz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sadece a takımları birleşirse iyi olur da altyapıya da el atarlarsa işin içinden çıkamazlar

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

İnşAllah birleşirsiniz arkadaşım inşAllah..Artık finalde karşımızda Sarı Kırmızılı Ekip görmek bizi sevindirir

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

"Birleşme yok"

Türk Telekom ve Galatasaray'ın birleşmesi ile ilgili olarak son günlerde ortaya atılan iddialar üzerine Ankara'ya giden Türk Telekom CEO'su Dr. Paul Doany, yöneticiler ile yaptığı toplantıda, "Birleşme yok, sizlerden bu sezon şampiyonluk bekliyorum" dedi.

Son günlerde artan tepkiler üzerine Ankara'da Türk Telekom Basketbol Takımı yöneticileri ile bir araya gelen ve toplantı yapan Doany, "Biz hiçbir zaman birleşme diye bir sözü ağzımıza almadık. Galatasaray yöneticileri bizleri arayarak böyle bir düşünceleri olduğunu belirtti. Biz de nezaket icabı görüştük ve böyle bir birleşmenin mümkün olmadığını, Türk Telekom basketbol takımının önümüzdeki sezon şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu belirttik. Ankaralı basketbolseverlerin tepkisini anlayamadım. Bizim ağzımızdan birleşme diye birşey çıkmadı. Taraftarlarımızın gönülleri rahat olsun. Yeni sezonda sizlerden şampiyonluk bekliyorum" dedi.

25.06.2008
    Kaynak : DHA
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İnşAllah birleşirsiniz arkadaşım inşAllah..Artık finalde karşımızda Sarı Kırmızılı Ekip görmek bizi sevindirir
    Turgut tahrik etme beni atlayıp gelicem bak Samsuna

Bu sene bizim hakkımızdı şampiyonluk

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Turgut tahrik etme beni atlayıp gelicem bak Samsuna

Bu sene bizim hakkımızdı şampiyonluk

Gel kardeşim gel sanki gelecende ağırlamıycaz seni (=

Ama farklı amaçla geLme yakarım

Mesaj Yetkileri