Sayfa 50 / 142 İlkİlk ... 40484950515260100 ... SonSon
1,471 ile 1,500 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

arkadaşlar dberksuya niye kızıyorsunuz o yapmamış ya haberi... paylaşmış o kadar...ama tabii insan nihatlar etolar kanuelerden sonra FOFANA yı duyunca biraz sinirleniyor..

bu arada söyleyim (aragones kadar olmasada bizde biraz ihtiyarladık )

Fofana diye çok ünlü bir fransız yıldız vardı yıllar önce monacoda galatasaraya karşıda oynamıştı ama simoviçi geçememiştir...

onun bir yakinimi acaba bu yeni fofana...

söyleyim eski fofana başka bişeydi yani...öyle böyle bir oyuncu değildi...hayırlısı bu yenisine..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu Aragones olayında kesin bir yalanlama gelmedi.Aragones bu işlerle menajerim ilgileniyor dedi.Bizden hala ses yok.Acayip derecede rahatsızım bu konuda.Umarım o adam gelmez.

Bu arada Zico yarın İstanbul'a geliyormuş ve Fenerbahçe'ye yaptığı hizmetlerden dolayı plaket verceklermiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Başkan bu hafta açıklayacaklarını sölemişti ama hala haber yok. Bekliyoruz hala. Bu arada umarım Aragones gelmez bence en uygun aday Luxemburgo bizim için...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Jet yalanlama!
    Luis Aragones, Fenerbahçemiz ile anlaştığı yönündeki haberleri yalanladı

İspanya teknik direktörü Luis Aragones, İspanyol basınında çıkan 'Aragones F.Bahçe ile anlaştı' haberlerine karşı çıkarak hiçbir kulüple görüşmesi olmadığını söyledi. EURO 2008'den sonra İspanya Milli Takımı'nı bırakacak olan 69 yaşındaki teknik adam bir kulüp takımı çalıştırmak istediğini söylemişti. Tecrübeli teknik adam yaptığı açıklamada, "Bu tür işlerle uğraşan bir menajerim var. Daha önce de Meksika ekibi America ile bir bağlantım olduğunu yazmışlardı ancak şuan bundan başka birşey söyleyemem. Eğer gerçekten birşeyler biliyor olsaydım sizinle paylaşırdım" diye konuştu. İspanya'nın Marca Gazetesi bugunkü sayısında Aragones'in F.Bahçe ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını yazmıştı.

Aragones gelmesin yeni kalli olur ya sakın Aziz başkan

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Aziz başkan böyle bir hataya düşmez umarım
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Appiah kalıyor mu?

Fenerbahçe’nin kaçak yıldızı Stephen Appiah, Eurosport’un hafta sonunda duyurduğu Brescia ile anlaştığı haberinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Ganalı futbolcu, Serie B takımı ile adının anılmasının kendisi için büyük bir sürpriz olduğunu belirterek, "Brescia’da beni gören insanların sözleşme imzaladığımı düşünmesine oldukça şaşırdım. Fizyoterapistim Enrique Miguel, Brescia’da Roberto Baggio ile de çalışıyor. Brescia’ya Miguel’e tedavime devam etmek için gittim. İsviçre’de bulunuyordum ve Miguel eve dönünce ben de orada tedavi olmaya karar verdim” diye konuştu.
    YABANCIYA YER KALMIYOR
    SERİE B’de oynamayı kesinlikle planlamadığını anlatan Appiah sözlerini "Ben üst seviyedeki liglere aitim. Brescia ile Serie B’de oynamayı aklımın ucundan bile geçirmiyorum. Fenerbahçe ile sözleşmem devam ediyor ve kontratıma saygı duyuyorum” diye sürdürdü. Dizinden geçirdiği ameliyatın ardından yaklaşık bir yıldır sahalardan uzak kalan Stephen Appiah’ın futbola ne zaman döneceği ise gizemini koruyor. Fenerbahçe, yeni bir transfer yapabilmek için Appiah’ı elden çıkarıp kontenjanda yer açmaya çalışıyor.
    Kaynak: Akşam

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Appiah Brescia'ya olmasa bile avrupada başka bir takıma gider bence. Fenerbahçe'de kalması zor görünüyor.

appiah'ı ancak o tür takımlar ister adam 2 senedir futbol oynamıyor nerdeyse.Yada şu adama parasını verip gönderelim o zaman appiah da bişi yapamaz

Nesil
    2006

Aziz Yıldırım, UEFA ile Appiah soruşturmamız var, bu soruşturma sonuçlanınca yolların kesin ayrılacağı ve yabancı bir forvet alınacağını açıkladı. Appiah ile yollarımız ayrıldı, tek eksiği hangi takıma gideceği belli olmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mehmet Aurelio’nun menajeri Bayram Tutumlu’dan sarı lacivertli futbolcu ve Fenerbahçe’nin gündeminde olan Teknik Direktör Luis Aragones hakkında gündem yaratacak açıklamalar!..

Bayram Tutumlu, Aragones’in kendisini aradığını ve Fenerbahçe hakkında kendisinden bilgi istediğini ileri sürdü.

Tutumlu şöyle konuştu:

“Ben dün İsviçre’ye gidiyordum ve uçakta olduğum için telefonumu koordinatörüm Mehmet Çiftiçi’ye yönlendirmiştim. Luis Aragones aramış ve Mehmet Çiftçi’den Fenerbahçe hakkında bilgi istemiş. Bizde Fenerbahçe ile ilgili bilgileri kendisine verdik. Aragones çok dürüst bir insan ve hayatta yalan söylemeyen bir adam.”

Futbol Federasyonu’nun Aurelio’nun 1 yıllık opsiyonunu sarı lacivertli takım lehine onaylamasının yurt dışı transferi için geçerli olmadığını savunan Tutumlu, Villarreal’in yıldız oyuncuyu istediğini açıkladı.

Tutumlu, “Aurelio’ya Villarreal’den teklif var. Ali Yıldırım beni aradı ve bir teklif yaptı. Marco ile görüştükten sonra teklifin yeterli olmadığını söyledik. Cumartesi bana geri dönecekti ama hala dönmedi. Bana işi biraz hafife alıyorlar gibi geliyor ama Marco hafife alınacak bir oyuncu değil. Bana göre, Nihat da orada olduğundan dolayı Villareal, Aurelio için en iyi takım olur. Onu İspanya’ya götüreceğim” dedi.

Bayram Tutumlu sözlerini şöyle sürdürdü:

“TFF, Aurelio’nun sözleşmesini onaylaşmış olabilir. Şekip Mosturoğlu da bana Marco’nun serbest olduğunu söyledi. Federasyon’un onayı Türkiye’de geçerli olabilir ama dışarıda kesinlikle geçerli değildir. Marco serbesttir ve istediği kulübe gidebilir. Bunu Şekip Mosturoğlu’na da sorabilirsiniz.”

MARATON.COM.TR ÖZEL

her yerden bi ses var var valla artık söyleseler şu transferleri ve gidenleri t.d en azından içimiz rahatlar, ben şahsen kezman'a hiç güvenmiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Transfer dönemini yarıladık daha yeni T.D. açıklanmadı...

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Bayram Tutumlu'nun ismi heryerde geçiyor artık. Ne menajermiş arkadaş.

Bütün oyuncuları o kapmış. Önemli oyuncuların menajeri olduğu için heryerde geçmesi doğal tabii.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by hp-fm-gs View Post
    Bayram Tutumlu'nun ismi heryerde geçiyor artık. Ne menajermiş arkadaş.
    Bayram Tutumlu Dünya'da sayılı menajerler arasındadır.Dokuz dil biliyor kendisi.Aynı zamanda Maradona'nın en yakın arkadaşlarından birisidir...

Diyeceğim odur ki Tutumlu dünya futbolunda çok önemli bir yere sahiptir...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Vatan'ın yalan haberi
    18 Haziran 2008 Çarşamba

Bugün tarihli gazetede Feridun Niğdelioğlu imzası taşıyan 'Deivid satışa çıkıyor' başlıklı bir haber yayımlanmıştır. İçeriğinde, oyuncumuz Kezman'ın kalması halinde Deivid'in gönderileceği ifade edilmektedir.

Haber kesinlikle doğru değildir. Deivid takımımıza katkıları tartışılmaz olan, karşılıklı memnuniyet içerisinde olduğumuz bir futbolcumuzdur. Bu futbolcumuz ile yollarımızı ayırmak gibi bir düşüncemiz söz konusu değildir.

Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bayram Tutumlu,Ceylan Çalışkan birde Ahmet Bulut bu üçlü Türkiye'deki transferleri döndüren isimler.Tabi benimde sevmediğim isimler

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Emre'nin transferinde Ahmet Bulut konuşmuştu şimdi hatırladım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bayram Tutumlu Dünya'da sayılı menajerler arasındadır.Dokuz dil biliyor kendisi.Aynı zamanda Maradona'nın en yakın arkadaşlarından birisidir...

Diyeceğim odur ki Tutumlu dünya futbolunda çok önemli bir yere sahiptir...
    Bilgilendirme için teşekkürler Anıl abi.
    Last edited by hp-fm-gs : 18.Haziran.2008 at 21:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

KEZMAN'A İLGİNÇ TALİP!..

Kocaelispor'un, Fenerbahçe kalecisi Serdar Kulbilge'yi renklerine bağladıktan sonra, sarı lacivertli ekibin Sırp santrforu Mateja Kezman'ı da transfer etmek için harekete geçtiği iddia edildi.

Tv41.com.tr'de yer alan habere göre; Kocaelispor Futboldan Sorumlu Asbaşkanı Muammer Çelik, Kezman'ın transferinde son aşamaya geldiklerini söyledi.

aman!!! kocaeli yapmayın sakın alex gibi bir oyuncunun yanında iş yapmayan adam kocaelide olurmu hç... ancak fm'de olur

Yani sallanır da bu kadar mı sallanır. Mantık sınırlarını zorluyor bu basın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

aragones neden istenmiyoki sonuçta hali hazırda ispanya milli takım teknik direktörü

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Vestel Manisaspor'un genç yıldızı Burak Yılmaz Fenerbahçe'de!..

DETAYLAR BİRAZDAN MARATON.COM.TR'DE!..

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    aragones neden istenmiyoki sonuçta hali hazırda ispanya milli takım teknik direktörü
    Yapma Allah aşkına.70'ine merdiven dayamış bir hoca'nın,Fenerbahçe gibi uzun vadede büyük başarılar hedefleyen bir kulüpte nasıl bir geleceği olabilir.2.Kalli olur diyeyim sen anla Aragones'in gelmesini hiç istemem açıkçası.Kulüpten bu konuda bir yalanlama gelmemesi beni çok rahatsız ediyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Yapma Allah aşkına.70'ine merdiven dayamış bir hoca'nın,Fenerbahçe gibi uzun vadede büyük başarılar hedefleyen bir kulüpte nasıl bir geleceği olabilir.2.Kalli olur diyeyim sen anla Aragones'in gelmesini hiç istemem açıkçası.Kulüpten bu konuda bir yalanlama gelmemesi beni çok rahatsız ediyor.
    1) kalliyle aragones bir tutulmaz bence
    2) fenerbahçe genellikle yalanladığı isimler üzerinde yoğunlaşıyo

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

İspanya milli takımında Raulu kadroya almayarak futboldan anlamadığını gösterdi sadece bunu söylüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by scar face View Post
    İspanya milli takımında Raulu kadroya almayarak futboldan anlamadığını gösterdi sadece bunu söylüyorum...
    Torres,David Villa isimler varken forma şansı bulamazdı Raul.Raul gibi bir oyuncununda yedek kalması sıkıntı oluşturabilir..

TRANSFERDE MUTLU SON!..

Vestel Manisaspor'un genç yıldızı Burak Yılmaz Fenerbahçe'de!..

Vestel Manisaspor Yönetimi ile uzun süredir pazarlıklarını sürdüren Fenerbahçe Yönetimi'nin Burak'ın transferi için prensipte anlaşma sağladığı öğrenildi.

Vestel Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı'nın yarın İstanbul'a geleceği ve imzanın yarın atılacağı gelen haberler arasında.

Sarı lacivertli takım böylece Emre Belözoğlu'ndan sonra ikinci transferini yapmış oldu.

Burak Yılmaz'ın transferi daha önce Trabzonspor'un da gündemine gelmiş ancak Vestel Manisaspor ile anlaşan bordo mavililer, genç futbolcuyla anlaşamayınca Burak'tan vazgeçmişlerdi.

Fenerbahçe'nin Burak ile ilgilendiğini Maraton.Com.Tr olarak daha önce de okurlarımıza duyurmuştuk!.. TIKLAYIN!..

MARATON.COM.TR ÖZEL

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Hayırlı olsun bakalım. İyi bir alternatif olabilir.
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Sayfa 50 / 142 İlkİlk ... 40484950515260100 ... SonSon

Mesaj Yetkileri