TRANSFERLER
Zenitten 15MN'a Rusya'nın 10 numarasını giyen Andrey Arshavin'i aldım. Çok iyi bir oyuncu olduğunu herkes biliyor, bakalım Alman futboluna ayak uydurabilecek mi ?
Demichelis'in sakatlığı uzun sürdü ve bu zamanlarda gerçekten de çok zorlandım. Yeri geldi 17 yaşındaki Breno maçlarda oynadı buna bir son vermek için Hajduk takımından Igor Tudor'u 4.3MN'a aldım.
---------------
Trier - FC Hollywood Maç Yorumu :
Trier bizden oldukca güçsüz bir takım. Gollerimizin çoğu kornerden geldi ve kendimizi bu maçta bulduk. Bu maçta bile hızlı bir forvetin eksikliğini yaşadık. Turu geçtiğimiz için sevinçliyim.
--------------
Leverkusen - FC Hollywood Maç Yorumu :
Sezon başlangıcı için gerçekten de çok iyi oldu. Toni perdeyi açtı Bastian S. karambolden golü atarak 2-0 öne geçtik. Son sözü Van Bommel 35metre uzaktan söyledi. 3-0 gibi net bir skorla Leverkusen'i yendiğimiz için mutluyum.
--------------
FC Hollywood - Stuttgart Maç Yorumu :
Penaltıdan yediğimiz gole penaltı ile cevap verdik. 2. golü de Toni Ribery'nin ortaladığı topa kafa vurarak attı ve oyunu bize kazandırdı. Açıkcası ikinci yarı çok zevksiz bir oyundu ve Stuttgart gerçekten de iyi oynadı. Maçı kazandığıma sevinsem de Toni 3 hafta sakatlandı, bu benim açımdan çok kötü.
-------------
Bielefeld - FC Hollywood Maç Yorumu :
Bielefeld gerçekten de sandığımdan dişli çıktı. Bulduğumuz bir çok pozisyonu gole çeviremedik ve maç başladığı gibi bitti.
-------------
FC Hollywood - Nürnberg Maç Yorumu :
Arshavin 2 gol ve 1 asistle maçın yıldızı oldu. Gerçekten de kumaşının ne kadar kaliteli olduğunu gösterdi.
-------------
EURO CUP EŞLEŞMESİ
![]()