1 ile 30 arası toplam 450 sonuç

Konu: Football Manager Forma İstek Bölümü

Hybrid View

Quote Originally Posted by kavara
    bende yeni farkettim . lyon deplasmanlardaki sponsoru Lg yani formada sorun yok o.lyon un internet sitesinde görmüstüm..
    dikkatini çekerim iki tane lyon forması var toplam 3 tane eğer 2 tane si renault ise bir tanesi değişikse bu bi yanlşılıktır.ayrica milan-lyon maçında neden renault giydiler o zaman o deplasman değilmiydi?

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by jacke
    dikkatini çekerim iki tane lyon forması var toplam 3 tane eğer 2 tane si renault ise bir tanesi değişikse bu bi yanlşılıktır.ayrica milan-lyon maçında neden renault giydiler o zaman o deplasman değilmiydi?
    Arkadaşım daha fazla konunun sapmasına izin veremem kusura bakma.Öğrenmek istediğin, bilgi almak istediğin birşey varsa profilimden Msn adresime bak ve listene ekle.Lütfen artık bu istek konusunu saptırmayalım.

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Arkadaşım daha fazla konunun sapmasına izin veremem kusura bakma.Öğrenmek istediğin, bilgi almak istediğin birşey varsa profilimden Msn adresime bak ve listene ekle.Lütfen artık bu istek konusunu saptırmayalım.

demirhan kardeşim sen yanlş anladın heralde arkadaş jesus_fb nin yaptığı formanın normal olduğunu söledi ama reklam forması değşikti o kadar.benm tek istedğim Bayern Munich formasını yapabilirmisiniz o kadar?bide bişey sorcam ben bu formalar dediğin şekilde olmadı oyunu silip tekrar yüklemek istiorum fakat bu son transferlerin falan değişmemesi için neler yapabilirim tüm data klasörünü kopyalasam olurmu ?grapich/pictures klasörü hariç ?

Mesaj Yetkileri