1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: [TK1L] FC Hollywood'a Türk Artist ( Fatih Kerim )

Hybrid View

Abi taktiği oturttum, dediğin biraz zor gibi olacak. (:

Tşk'ler yunus, oturup maçları izlemek kalıyor bana sadece. (:

ALMANYA KUPASI EŞLEŞMESİ

------------

LİG MAÇLARI

Wolfsburg - FC Hollywood Maç Yorumu :
    1-0 öne geçmemize rağmen özellikle Luca Toni bulduğu fırsatları değerlendiremedi ve 2-1 yenildik. Üzgünüz, önümüzde UEFA maçı var; dikkatli olmamız şart. Wolfsburg gerçekten de çok iyi oynadı tebrik ederim.

------------

Mattersburg - FC Hollywood Maç Yorumu :
    Mattersburg deplasmanı sandığımdan kolay geçti. Maçta Toni'nin sakatlanması beni endişelendirdi; lakin maçtan sonra doktorlar hiçbir şeyinin olmadığı sadece biraz dinlenmesi gerektiğini belirttiler.

------------

FC Hollywood - Duisburg Maç Yorumu :
    Duisburg heralde futbol oynamak için sahaya çıkmadı, çok sert oynadılar. Bunun karşılığı olarak da 5 sarı, 1 kırmızı kart ve 4 gol gördüler. Oyuncularımı tebrik ediyorum.

-------------

Schalke - FC Hollywood Maç Yorumu :
    Luca Toni ve Hamit Altıntop'un üstün oyunlarıyla bu maçı gerçekten de çok rahat kazandım. Schalke deplasmanını kayıpsız geçtiğim için çok mutluyum, şampiyonlukta çok önemli olan bir maçı 3-1 gibi net bir skorla kazandım.

------------

FC Hollywood - Bochum Maç Yorumu :
    Arshavin'in 87. dakikadaki golüyle Bochum macını kurtardık, mutluyum. Oyuncularımı tebrik ediyorum.

------------

EYLÜL AYININ EN İYİ OYUNCUSU : ANDREY ARSHAVİN

Risk alarak transfer ettiğim Arshavin benim ona güvenime iyi oyunuyla cevap verdi ve eylül ayının en iyi oyuncusu seçildi. Teşekkürler ve tebrik ederim Arshavin.

-----------

UEFA KUPASI

FC Hollywood - Duisburg Maç Yorumu :
    Mattesburg'u toplamda 6-0 yenerek tur'u atladım. Oyuncularımı tebrik ediyorum.

-----------

LİG MAÇLARI

Rostock - FC Hollywood Maç Yorumu :
    Arshavin'in attığı 2 gol sayesinde çok rahat bir maç çıkardık ve 3-0 gibi net bir skorla deplasmanda H.Rostock'u yendik.

----------

UEFA'DA RAKİPLERİMİZ BELLİ OLDU

Yorum :

Zenit ve Fiorentine maçlarında zorlanacağımı ama geçeceğimi düşünüyorum. Diğer takımların bir problem çıkaracağını zannetmiyorum. Ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

-------------

LİG MAÇI

FC Hollywood - Cottbus Maç Yorumu :
    Cottbus'dan daha iyi bir performans bekliyordum, güçlü ataklarımızın karşısında çok çabuk yıkıldılar. 3'den fazla atabilirdik; oyuncularım dalga geçer gibiydiler.

-------------

UEFA MAÇI

Zenit - FC Hollywood Maç Yorumu :
    Zenit 7. dk öne geçti ve Van Bommel 9. dk'da uzaktan vuruşla cevap verdi. 14. dk 2. golümüzü attık ve maçta öne geçtik. 59. dakika'da maçın skoru 2-2 olmuştu ve buradan beraberlikte iyi diye düşünüyorum; ama yine de taktik değiştirmek istedim. Taktiği değiştirdim ve 3 dk'da 2 gol buldum. Zenit'i orada yenmek gerçekten de hiç kolay olmadı.

Mesaj Yetkileri