-
20.Haziran.2007, 00:48
Pazarspor genç oyunculardan Murat Canca, Özgür Mollamehmetoğlu, Avni Piral, Ali Özgür Basa, Ali Osman Aydoğan, Mustafa Akpolat ve Mehmet Çakır'a 2 yıllık imza attırdı.
Pazarspor dış transferde Keçiören Belediyespor'dan Kadir Kızılırmak ile 2 yıllık anlaşma yaptı.
Pazarspor Kulübü transfer komitesi ile 18.06.2008 Çarşamba günü görüşen sporcularımız Arda DEMİREL ve Mikail ÜZÜMCÜ 1’er yıllık sözleşme uzattılar.
Sözleşmesi bu yıl sona eren Mahmut İstanbul’da Yönetim Kurulu Üyemiz İbrahim KARABEKİR’LE transfer komitesinin bilgileri doğrultusunda yaptığı görüşmeler sonunda Pazarspor’la yeniden anlaştı. Sözleşmesini 2009’a kadar uzatan Mahmut Pazarspor’da çok mutlu olduğunu söylerken, Hasan ÇELİK Hocamızla birlikte bu yıl Pazarspor’da çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum dedi.((Bu oyuncu hercekten hava toplarında çok iyi bir oyuncu))
Yapılan görüşmeler sonucunda Sadettin ÖZER'İN sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı.
Pazarspor dış transferde Trabzonspor altyapı oyuncularından Nevzat ve Abdullah'a ikişer yıllık mukavele imzalattı.
Tesisler Yenileniyor
Pazarspor'da 10 yıldır sporcuların konakladığı Hamdi Paşalı tesisleri yıkılarak yerine daha modern ve çok amaçlı olarak kullanılması düşünülen yeni bir tesis için düğmeye basıldı.
Pazarspor'da tesislerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Varol Türkyılmaz, prefabrik tesisin yıkımına başladıklarını, yerine çelik sistemli yeni bir tesis inşaatı yapacaklarını belirterek, “Eski tesisin yıkım çalışmalarına başladık. Yapacağımız yeni tesisin üst kısmı konaklama, alt kısmı da seminer, yemek, düğün salonu, idari bölümler ve teras olarak kullanılacak. Ayrıca iç kısmına yeni dekorasyon teknikleri ile 48 yataklı 32 oda yapılacak. Tesisin dış kısmı ise yöre mimarisine uygun otantik bir görünümde olacak. 6 ay içerisinde bitirilmesini düşündüğümüz tesiste sporcular geçici olarak kiraladığımız bir otelde konaklayacaklar” diye konuştu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Pazarspor'un oyunda tesislerinin seviyesini bu haberden sonra yükseltecek misiniz?
Ayrıca stadının kapasitesi bu sene yapılan maraton tribünü ile kapasite 4500 olmuştur.
Last edited by mert_53_91 : 19.Haziran.2008 at 19:28
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesaj Yetkileri