Gerçekten çok kritik bir mücadele iki takımın da kazanması gerekiyor İsveç'in galip geleceğini düşünüyorum
İsveç İspanya'dan daha az yediği için beraberlik işine geliyor.İyide savunma yapıyorlar.Bu maçta büyük ihtimal geriye çekilip Rusya'yı bekleyecekler.Ama İsveç tamamen kapanmıyor.Hücumada çıkıyorlar.Rusya savunmasının az hatayla oynaması gerekiyor.
Rusya'da sanırım Arshavin oynayacak.Rusya kazanmak için oynayacak.Savunmayı sağlam tutup hücumdada iyi bir performans gösterirlerse maçı kazanabilirler..
Çok çekişmeli,başabaş bir mücadele olacak.Ben Rusya'nın bu maçı kazanacağını düşünüyorum..
Ben Rusya'dan bir galibiyet bekliyorum. Kazanacaklardır bence. Zaten Arshavin'de oynayacak, bir de Pogrebnyak oynayabilseydi süper olacaktı.
Rusya ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.İlk yarıda son 10 dakikayayı seyredebildim.Seyredebildiğim kadarıyla önce Rusya baskı kurdu.1 topları direkten döndü.Sonlara doğru İsveç bastırmaya başladı ama Akinfeev'i geçemediler..
2.yarıda zevkli bir mücadele bizi bekliyor..
Herşey tahmin ettiğim gibi. İsveç bastırmaya başladı tabi ama Rusya bu noktadan sonra maçı vermeyecektir. Rusya çeyrek finalde artık.
2-0 Arshavin..
Arshavin farkı..
Rusya 2-0 önde İsveç maçı çevirebilir ama...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ruslar süper oynadı 5-0 biterdi valla acıdılar isveç'e...
Linderoth E.Cottßus'da oynasa idi ilk 11de başlardı maça ama o da Türk takımında oynamanın cezasını çekti...
Rusya 2-0 kazandı ve Çeyrek Final'de Hollanda'nın rakibi oldu.2.yarıda Rusya'nın 1 gol daha bulması lazım demiştim.Buldular ve rahatladılar.İsveç ataklarıda tehlikeli olmayınca rahat bir maç geçirdi Rusya.80 den sonra çok net pozisyonlardan yararlanamadılar.Fark yapabilirlerdi..Rusya,Hiddink'ten sonra kimlik değiştirdi ve genç kuşaklarını çok iyi kullandılar.Valla ben Hiddink'i milli takımımızın başında görmek isterim.Böylece Rusya Hollanda'nın rakibi oldu.Çok zor işleri ama zevkli bir maç olacaktır.
İsveç ilk maçını aldı devamını getiremedi.İlk maçtan sonra işleri zor çıkamayabilirler demiştim.İspanya maçın ilk yarısını çok iyi oynamışlardı ama 2.yarıda geriye çok yaslanınca beraberliktende oldular.Rusya karşısındada hem ofansta hem defasnta daha kötüydüler ve elendiler.İsviç'renin ilk 11 indeki bir çok ismi uzun süredir kadroda seyrediyorum.Artık bir yenileşme zamanı geldi onlar için..
Hırvatistan karşısında bizim böyle rahat bir galibiyet almamızı isterim.![]()
Hırvatlar çok havalandı onların da ifadesini alacağız. Rusya darmadağın etti İsveç'i. Gerçekten de 5 olabilirdi.
Rusya mükemmele yakın bir oyun oynadı.İlk iki maçtada çok iyi görüntü vermişlerdi,ancak takıma Arshavin'in katılmasıyla bambaşka bir kimliğe büründüler.Arshavin Rusya'yı tek başına yönetti.Bütün pozisyonlarda onun imzası vardı.Diğer oyuncularda görevlerini fazlasıyla yerine getirdiler.Özellikle Zhirkov,Zyrianov,Semak ve Pavlyuchenko çok iyi iş çıkardılar.Bu performansları Rusya'nın rahat galip gelmesini sağladı doğal olarak.İsveç çok yaşlı bir takım.Rusya'nın yüksek temposuna dayanamadı.Hansson ve Mellberg çok zor anlar yaşadılar.Takımda ayakta kalan tek isim 32 yaşındaki Ljungberg'ti.Böyle oluncada mağlubiyet kaçınılmaz oldu...
Rusya müthiş futbol oynadı ve kazanmayı haketti.Son 15 Dk'da farklı 4'e 5'e çıkarabilirlerdi ama gol ayaklarının beceriksizlikleri yüzünden 2-0 bitti maç.Özellikle Rusya'da Arshavin ve Zhirkov dikkat çekti.İsveç kazanma adına hiç bir olumlu hareket yapamadı.İlerde çok etkisiz kaldılar.Az adamla hücum yapıyorlar dolayısı ile golü bulamıyorlar.
Rusya yine çok iyi bir futbol oynadı.Hiddink bu takıma gerçekten çok şeyler katmış.Rusya'yı ilk kez bir turnuvada bu kadar iyi görüyorum.Takım oyununu müthiş oynuyorlar.Maça gelince Arshavin'in yıldızlaştığı bir maçtı.Kendine güvenenlerin güvenini boşa çıkarmadı.Gerçekten çok kalite bir oyuncu.Neredeyse tüm ataklarda onun imzası vardı.İleri uçtaki Pavlyuchenko tek forvet görevini çok iyi yapıyor.Akinfeev, Zhirkov'da gözüme çarpan isimler.İsveç'in oyun planı ise İbrahimoviç'in üstüne kurulu.İlerde çoğalmakta güçlük çektiler.Sadece ilk yarının sonlarında ve ikinci yarının bir bölümünde etkili oldular.Bu da istedikleri sonucu almalarına yetmedi..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Rusya çıktı futbolun tüm gereklerini yaptı ve maçı kazandı.Önde bastı iyi organize oldu İsveç ise ruh gibi sahada gezindi tebrikler Rusya tebrikler Hiddink...
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Rusya çok iyi oynadı gerçekten.Daha farklı olabilirdi skor.Bir sürü mutlak pozisyon kaçırdı.Tebrikler Rusya.Umarım Hollanda'yı da elerler![]()
Rusya maçın sonlarında biraz daha ciddi olsa 3-0, 4-0 kazanabilirdi ama herkes lakayt davrandı girilen pozisyonlarda.
Rusya'nın Hollanda karşısında bir şansı yok bence.
Arshavin Turnuva sonunda çok büyük bir takıma gidebiLir. BöyLe bir yeteneği artık koLay koLay Zenit`e bırakmazLar. Gerçekten muhteşem bir futboLcu. Adam tam bir PLaymaker, aynı zamanda süper bir sprinter forvet, aynı zaman da da Harika bir kanat oyuncusu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Arshavin farkını hissettirdi Rusya süper oynadı ve Çeyrek Final'i haketti.
Maçın tamamını seyredemedim ama özetten gördüğüm kadarıyla Rusya hakim oynamış kesinlikle. Özellikle kaçırdıkları bir iki pozisyonda organizasyonları gerçekten harika.