1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: EURO 08 | 3. Maç | Rusya - İsveç

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Default EURO 08 | 3. Maç | Rusya - İsveç

Tarih: 18 Haziran 2008
    Saat: 21:45
    Hakem:Frank De Bleeckere
    Stadyum:Tivoli Neu - Innsbruck
    Hava Durumu:Parçalı Bulutlu [En Yüksek Sıcaklık:20°C - En Düşük Sıcaklık:12°C]

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Gerçekten çok kritik bir mücadele iki takımın da kazanması gerekiyor İsveç'in galip geleceğini düşünüyorum
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İsveç İspanya'dan daha az yediği için beraberlik işine geliyor.İyide savunma yapıyorlar.Bu maçta büyük ihtimal geriye çekilip Rusya'yı bekleyecekler.Ama İsveç tamamen kapanmıyor.Hücumada çıkıyorlar.Rusya savunmasının az hatayla oynaması gerekiyor.

Rusya'da sanırım Arshavin oynayacak.Rusya kazanmak için oynayacak.Savunmayı sağlam tutup hücumdada iyi bir performans gösterirlerse maçı kazanabilirler..

Çok çekişmeli,başabaş bir mücadele olacak.Ben Rusya'nın bu maçı kazanacağını düşünüyorum..

Ben Rusya'dan bir galibiyet bekliyorum. Kazanacaklardır bence. Zaten Arshavin'de oynayacak, bir de Pogrebnyak oynayabilseydi süper olacaktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Rusya ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.İlk yarıda son 10 dakikayayı seyredebildim.Seyredebildiğim kadarıyla önce Rusya baskı kurdu.1 topları direkten döndü.Sonlara doğru İsveç bastırmaya başladı ama Akinfeev'i geçemediler..

2.yarıda zevkli bir mücadele bizi bekliyor..

Nesil
    2007
    Yer
    A K H İ S A R

Herşey tahmin ettiğim gibi. İsveç bastırmaya başladı tabi ama Rusya bu noktadan sonra maçı vermeyecektir. Rusya çeyrek finalde artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Ali Apaydın View Post
    Herşey tahmin ettiğim gibi. İsveç bastırmaya başladı tabi ama Rusya bu noktadan sonra maçı vermeyecektir. Rusya çeyrek finalde artık.
    Bence Rusya savunması son dakikalarda aksamaya başladı.Gol bulabilir İsveç.Bu yüzden Rusya'nın 1 gol daha atması lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

2-0 Arshavin..

Arshavin farkı..

Nesil
    2007
    Yer
    A K H İ S A R

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    2-0 Arshavin..

Arshavin farkı..
    Evet bitirdi olayı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rusya 2-0 önde İsveç maçı çevirebilir ama...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Ruslar süper oynadı 5-0 biterdi valla acıdılar isveç'e...

Linderoth E.Cottßus'da oynasa idi ilk 11de başlardı maça ama o da Türk takımında oynamanın cezasını çekti...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Ruslar süper oynadı 5-0 biterdi valla acıdılar isveç'e...

Linderoth E.Cottßus'da oynasa idi ilk 11de başlardı maça ama o da Türk takımında oynamanın cezasını çekti...
    alakası yok sakatlıktan yeni çıktıgı için riske edilmeyecekti, maç eksigi vs.Bu adam İsveç'in kaptanı
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Rusya 2-0 kazandı ve Çeyrek Final'de Hollanda'nın rakibi oldu.2.yarıda Rusya'nın 1 gol daha bulması lazım demiştim.Buldular ve rahatladılar.İsveç ataklarıda tehlikeli olmayınca rahat bir maç geçirdi Rusya.80 den sonra çok net pozisyonlardan yararlanamadılar.Fark yapabilirlerdi..Rusya,Hiddink'ten sonra kimlik değiştirdi ve genç kuşaklarını çok iyi kullandılar.Valla ben Hiddink'i milli takımımızın başında görmek isterim.Böylece Rusya Hollanda'nın rakibi oldu.Çok zor işleri ama zevkli bir maç olacaktır.

İsveç ilk maçını aldı devamını getiremedi.İlk maçtan sonra işleri zor çıkamayabilirler demiştim.İspanya maçın ilk yarısını çok iyi oynamışlardı ama 2.yarıda geriye çok yaslanınca beraberliktende oldular.Rusya karşısındada hem ofansta hem defasnta daha kötüydüler ve elendiler.İsviç'renin ilk 11 indeki bir çok ismi uzun süredir kadroda seyrediyorum.Artık bir yenileşme zamanı geldi onlar için..

Hırvatistan karşısında bizim böyle rahat bir galibiyet almamızı isterim.

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    alakası yok sakatlıktan yeni çıktıgı için riske edilmeyecekti, maç eksigi vs.Bu adam İsveç'in kaptanı

Zlatan nerdeyse kolunda serumla beraber oynayacaktı..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 20.Haziran.2008 at 02:38 Reason: Beyler sakin..

Nesil
    2007
    Yer
    A K H İ S A R

Hırvatlar çok havalandı onların da ifadesini alacağız. Rusya darmadağın etti İsveç'i. Gerçekten de 5 olabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Rusya mükemmele yakın bir oyun oynadı.İlk iki maçtada çok iyi görüntü vermişlerdi,ancak takıma Arshavin'in katılmasıyla bambaşka bir kimliğe büründüler.Arshavin Rusya'yı tek başına yönetti.Bütün pozisyonlarda onun imzası vardı.Diğer oyuncularda görevlerini fazlasıyla yerine getirdiler.Özellikle Zhirkov,Zyrianov,Semak ve Pavlyuchenko çok iyi iş çıkardılar.Bu performansları Rusya'nın rahat galip gelmesini sağladı doğal olarak.İsveç çok yaşlı bir takım.Rusya'nın yüksek temposuna dayanamadı.Hansson ve Mellberg çok zor anlar yaşadılar.Takımda ayakta kalan tek isim 32 yaşındaki Ljungberg'ti.Böyle oluncada mağlubiyet kaçınılmaz oldu...

Rusya müthiş futbol oynadı ve kazanmayı haketti.Son 15 Dk'da farklı 4'e 5'e çıkarabilirlerdi ama gol ayaklarının beceriksizlikleri yüzünden 2-0 bitti maç.Özellikle Rusya'da Arshavin ve Zhirkov dikkat çekti.İsveç kazanma adına hiç bir olumlu hareket yapamadı.İlerde çok etkisiz kaldılar.Az adamla hücum yapıyorlar dolayısı ile golü bulamıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Rusya yine çok iyi bir futbol oynadı.Hiddink bu takıma gerçekten çok şeyler katmış.Rusya'yı ilk kez bir turnuvada bu kadar iyi görüyorum.Takım oyununu müthiş oynuyorlar.Maça gelince Arshavin'in yıldızlaştığı bir maçtı.Kendine güvenenlerin güvenini boşa çıkarmadı.Gerçekten çok kalite bir oyuncu.Neredeyse tüm ataklarda onun imzası vardı.İleri uçtaki Pavlyuchenko tek forvet görevini çok iyi yapıyor.Akinfeev, Zhirkov'da gözüme çarpan isimler.İsveç'in oyun planı ise İbrahimoviç'in üstüne kurulu.İlerde çoğalmakta güçlük çektiler.Sadece ilk yarının sonlarında ve ikinci yarının bir bölümünde etkili oldular.Bu da istedikleri sonucu almalarına yetmedi..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Rusya çıktı futbolun tüm gereklerini yaptı ve maçı kazandı.Önde bastı iyi organize oldu İsveç ise ruh gibi sahada gezindi tebrikler Rusya tebrikler Hiddink...
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Rusya çok iyi oynadı gerçekten.Daha farklı olabilirdi skor.Bir sürü mutlak pozisyon kaçırdı.Tebrikler Rusya.Umarım Hollanda'yı da elerler

Rusya maçın sonlarında biraz daha ciddi olsa 3-0, 4-0 kazanabilirdi ama herkes lakayt davrandı girilen pozisyonlarda.

Rusya'nın Hollanda karşısında bir şansı yok bence.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Arshavin Turnuva sonunda çok büyük bir takıma gidebiLir. BöyLe bir yeteneği artık koLay koLay Zenit`e bırakmazLar. Gerçekten muhteşem bir futboLcu. Adam tam bir PLaymaker, aynı zamanda süper bir sprinter forvet, aynı zaman da da Harika bir kanat oyuncusu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Arshavin farkını hissettirdi Rusya süper oynadı ve Çeyrek Final'i haketti.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Maçın tamamını seyredemedim ama özetten gördüğüm kadarıyla Rusya hakim oynamış kesinlikle. Özellikle kaçırdıkları bir iki pozisyonda organizasyonları gerçekten harika.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Zlatan nerdeyse kolunda serumla beraber oynayacaktı..
    Linderoth bu takımın kaptanı
    Last edited by GeNç KaRTaL : 20.Haziran.2008 at 02:39 Reason: Beyler sakin..
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri