Quote Originally Posted by Aykan19o3 View Post
Hakem bizim maçımız gibi bu maçıda katletti Portekiz'in elenmesine birtek yarı finale kalırsak Almanlarla yapacağımız için sevindim.

Ayrıca Simao ne işe yarıyor anlayamadım Nani - Quaresma varken Simao'nun kullanılması saçmalık.
aykancım quaresma isviçre maçının en kötü oyuncusu seçildi.bu maçta onu kullanması biraz garip olmazmıydı.

portekiz ligi euro 2008 platformunun yanında biraz halı saha gibi kalıyor quaresmayı kullansaydı daha kötü de olabilirdi.simao lahm gibi adamla mücadele etti yani quaresma hayatta geçemezdi lahmı.

deco meireles moutinho petit tüm maç boyunca toplam sade ve sadece 1 tane top çalabilmiş.onu da petit.kaynak:eurosport.sadece bam güm şut çekti bu orta saha.meireles tercihide yanlıştı.moutinho daha bir tane kötü pas yapmamıştı o dk. ya kadar.ama moutinho sakatlanmış galiba yeni öğrendim edit.

bence portekizin bu orta sahası büyük maçlara bir numara düşük kalıyor.portekiz ligindeki gibi rahatlık olmaz.

dediğim gibi bu maçta iki takımda kötüydü 2-3 kimseyi yanıltmasın.kötünün iyisi 2 takım bu maçtan şampiyon çıkmazdı.2-2 bitebilirdi balalck'ın golü öncesi faul varmış.