Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 71 arası toplam 71 sonuç

Konu: EURO 08 | Çeyrek Final | Portekiz - Almanya

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Almanya Portekiz'i durdurdu.Sonrada 2 si duran toptan 1 i kontradan golü bulup maçı kazandı.Maç boyunca ileride adam gibi pozisyonları yok.Hep Portekiz hücumdaydı ama Alman savunmasını aşmakta zorlandılar.Bi 0-0 iken aştılar onda Moutinho atamadı.Birde 2-1 iken Pepe net pozisyonda yararlanamadı..Bide goller var tabii..

İlk yarı biterken Portekiz golü bulunca dedim 2.yarı heyecanlı bir karşılaşma olur herhalde diye ama bu dediğim pek gerçekleşmedi.Portekiz 3-2 yaptıktan sonra baya heyecanlı geçti ama oda kısa sürdü.Ballack'ın gol bariz fauldü.Hakem göremedi..

Almanya ilk maçta iyi oynayarak kazanmıştı ama diğer maçlarında bu maçta dahil iyi oynamadılar bence.Ama iyi durdurdular Portekiz'in en büyük silahı olan orta sahasını.Golüde bir şekilde bulunca maçı kazandılar..Bu arada ilk golde Schweinsteiger'in ön direğe müthiş deparı süperdi.Podolski'de iyi pas atınca ona vurmak kaldı sadece.Podolski ilk golde bide uzaktan bir şuttan başka pek görünmedi bu maçta ama bu Almanların hücumda etkili olamamalarından kaynaklanıyor sanırım.

Portekiz ise maçın başında ters koşularla delmeye çalıştı Alman savunmasını pek başarılı olamadılar.Moutinho net bir pozisyon yakaladı değerlendiremedi.Orta saha bir şey üretemeyince sık sık şut denedi oda etkili olmadı.2.yarıda Pepe o golü yapsa belki işin rengi değişebilirdi ama olmadı.Üstüne Almanların golü gelince iyice çöktüler.Bence Simao'da gereksiz ısrar etti Scolari.Nani girince farkını gösterdi o kulvarda.Ortayı açmadan önce 3Almanı oyundan düşürdü..

Lafın özü eğer turu geçersek Almanya ile eşleşecek olmamıza sevindim.Gerçi Almanların ne yapacağı belli olmuyor.Kötü oynuyorlar yine kazanıyorlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Almanya, Portekiz'den daha fazla istedi ve hakettiği bir galibiyet aldı.Portekiz'i bu turnuvada yücelten şeylerden biri de bizim takımdır heralde.Bizim maçta her geldikleri gol pozisyonu olunca Portekiz'in final şansı %95'lere çıkmıştı ama işte herşey hesaplandığı gibi olmuyor.Almanya turnuva takımı olduğunu ispatladı tekrar.Bence bu gece bizim maçtan kim çıkarsa çıksın Almanya elenecek o takıma..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

eğer turu geçecek olursak portekizle eşleşmemiş olduğumuzxa cidden sevindim.çünkü portekizle 100 maç yapsak sonuç ne olurdu bilemiyorum.ama almanlar müthiş futbol oynamıyor hırvatlara da yenildiklerine göre neden olmasın

Nesil
    2006

Almanya'dan kupa için ümidi kesmiştim. Bulunduğu gruptan da oyuncu kalitesi farkı ile çıktığını düşünüyordum. Hırvatistan'a yenildikten sonra Portekiz önünde hiç şans vermedim. Portekiz'i eleyip isimlerini yarı finale yazdılar ve kupayı istediklerini gösterdiler. Portekiz'in hayallerini bu yıl söndüren Almanya oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Almanya tam bir turnuva takımı olduğunu gösterdi ve yarı finale çıktı.Çok güzel bir futbol oynadılar hakettiler ve kazandılar.Portekiz Euro 2004 ten sonra yine boynu bükük ayrıldı turnuvadan.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

Quote Originally Posted by jarosik_61 View Post
    podoski-klose iklisi oynarsa maç kesin almanyanın.ben almanyaya inanıyorum bakmayın hırvatlara yenildiklerine gomez yüzünden yenildiler bu akşamda söke söke galip gelecekler
    almanya beni utandırmadığın için teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Sadece tek kelime. Schweinsteiger

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Portekiz bi tek bizi yenerek gelmediki buralara.Çekleride yendiler.Biz büyüttük diyorsunuzda dün Almanya Portekiz'i durdurmak için sahaya çıktı.Attıkları gollerde ortada.Portekiz kötü takım değil..

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Almanya beni yanıltmadı. Portekiz yetersiz olduğunu gösterdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Maçın başından belliydi almanların kazancağı portekiz gruptan lider çıkmasına rağmen çok iyi oyun sergilemiyordu bizle oynadığı maçta falanda iyi oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Almanya Portekizi oynatmadı gercekten de.Ama Portekizli oyuncularda da bu macı nasıl olsa alırız diye cıktılar ama karsılarında panzeler vardı turnuva takımı ne de olsa.Umarım rakipleri biz oluruz.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri