Yatıp kalkıp Dede gelmesin diyorum ırkcı adamın ne işi var bizde yau
Yalnız Zico'yu cok arayacağız bunu söyleyim...
Yatıp kalkıp Dede gelmesin diyorum ırkcı adamın ne işi var bizde yau
Yalnız Zico'yu cok arayacağız bunu söyleyim...
Yalnız DHA'nın yaptığı Rijkaard haberi aklımı karıştırdı benim. Birşeyler var bu belli. DHA yalan haber yapmaz genelde.
(/s)
Herkez Aragones diye tutturdu ...
Rijkaard gelirse bomba olur ama ben inanmıyorum.
Aragones de lütfen gelmesin bir fenerli olarak istemiyorum fenerin kallisi olur ..
Löw gelecek gibi.
Ya Allah aşkına ne Aragonesi yaa, akıl var mantık var .. Bize başarıya aç teknik direktör gerekiyor, adam gelmiş 70 yaşına fenerde şampiyon olsa ne olmasa ne , umarım basının uydurduğu bi haberdir ..
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
DHA'da Aragones iddiası
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis Aragones ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenildi.
Sarı lacivertli kulübün 70 yaşındaki tecrübeli teknik adamla büyük oranda anlaşmaya vardığı, iki taraftar arasında küçük pürüzlerin kaldığı bildirildi. Konuyla ilgili henüz sessiz kalan Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonası'nın ardından İspanyol teknik adamın göreve getirileceğini kamuoyuna açıklayacağı ifade edildi. Sarı lacivertli kulübün Aragones'i tercih etmesindeki en önemli nedenin hücum futbolunu çok iyi oynatması, Real Madrid'in efsanevi teknik direktörü Vicente del Bosque'ye benzeyen futbol anlayışı ve futbolcularıyla olan ilişkisinin yanı sıra, Fenerbahçe'nin Güney Amerika ağırlık yabancı futbolcularıyla aynı dili konuşması nedeniyle kolay iletişim kurabilecek olması olduğu öğrenildi.
20.06.2008
Kaynak : DHA
DHA yalan haber yapmaz kanısı nerden geliyor anlamıyorum.DHA=Doğan Haber Ajansı.Bu ajans Doğan Holdinge ait olan tüm gazete ve TV'lere haber veriyo.Yani hiç inanmadığımız Fanatik haberleride DHA'ya ait.
Ayrıca Rijkaard Barça'yı o kadroyla idare edemedi bizimi edecek.Sadece 2005-2006 sezonunda çok iyilerdi.O sezon da Ronaldinho-Eto'o ikilisinin müthiş formu vardı.Ronaldinho gibi bir adamı küsütüren hocadan ne beklenir ki hem
Dün Almanya'nın elenmesini istedim ama elenmediler. Elenseler Löw'ün gelip gelmeyeceği belli olurdu. Eğer Almanya'nın bir sonraki maçına kadar açıklanmazsa hoca Löw'ün gelme ihtimali epey artar.
Haftaya takım toplanıyor ne hoca belli ne forvet... İlginçç
Bekliyoruz ama basına acıklanması için yeni transferin bir yabancı oyuncunun sözleşmesinin fesh edilmesi gerekiyor.Yalnız sunu söyleyim hoca konusunda hayal kırıklığı yasadım.Rijkaard gelirse ancak Zico'nun oluşturduğu temeli asabilir diğerleri faso fiso olur.
Yeni TD bir süpriz olmazsa Aragones olacak arkadaşlar hepiniz bu olaya alışsanız iyi olacak![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Çok geç kalındı yeni T.D. için. Çoktan açıklanmalıydı.
İşte Aragonesin teknik ekibi!
İspanyollar tarafından "Onlar Aragones´in şifre kırıcıları" diye adlandırılan bu ekip‚ Jose Armando Ufarte‚ Cesar Mendiondo ve fizyoterapist Dr. Jesus Parades´ten oluşuyor. İşte Aragones´le F.Bahçe´ye gelecek olan teknik kadronun özellikleri:
Jose Armando Ufarte
Aragones´in en büyük yardımcısı. Takımda adeta ikinci bir Aragones gibi hareket ediyor. Sert‚ disiplinli ve en önemlisi işinin uzmanı. Aragones ona çok güveniyor. O da bu güveni hiçbir zaman boşa çıkarmadı. Brezilya´da futbol oynadı. İyi derecede Portekizce biliyor. Bu avantajı sayesinde‚ F.Bahçe´deki Brezilyalı futbolcularla iyi anlaşması bekleniyor.
Doğum tarihi: 17 Mayıs 1941
Doğum yeri: Pontevedra-İspanya
Çalıştığı takımlar: A. Madrid (1988)‚ Racing Santander (1988-1990)‚
Union Deportivo Meride (90-1991)‚ İspanya U-16‚ U-19‚ U-21 (1997-)
Başarıları: U-16 Milli Takımı´yla 1999 ve 2001´de Avrupa Şampiyonluğu.
Futbolculuğu: Brezilya´da Flamengo‚ Corinthians ve Regatas´ta oynadı.
İspanya´da ise Atletico Madrid ile Racing Santander formaları giydi.
Cesar Mendiondo
Luis Aragones´in taktik geliştirme çalışmalarında önemli rol üstleniyor. Cesar Mendiendo enerjik ve hırslı bir antrenör. Rakip takımları izlemek ve analiz etmek onun görevi. Geçmişte‚ rakiplerle ilgili hazırladığı ayrıntılı dosyalar sayesinde Aragones birçok zorlu maçı kazanmayı bildi.
Doğum yeri: Madrid
Doğum tarihi: 1966
Çalıştığı takımlar: Rayo Vallecano‚ Espanyol‚ Merida‚ Atletico Madrid
Görevi: Taktik sorumlusu
Dr. Jesus Parades
İspanya´nın en iyi fizyoterapisti olarak gösteriliyor. Ülke futbolunun iki sembol ismi Raul ve Casillas onun için "Parades varsa fizik-kondisyon sorunu yoktur" ifadesini kullanıyor. Parades´in gelmesiyle birlikte F.Bahçe´deki sakatlık sıkıntısının son bulması bekleniyor.
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Aragones inanilmaz yanlis bir secim olur,hem teknik direktörlükten cakmaz hem de irkci bir insan.Daha önce verdigi irkci demecler ortada,yasi ortada ...
Yaslı dede Arago gelme istemiyoruz seni!!!!!!
İspanya bir elensin bakalım o zaman bu haber doğru mu gerçek mi anlaşılır.
Yönetim Argones'i getirirse kötü olur.Takip etmeye çalıştığım kadarıyla çoğu kişi Aragones'i istemiyor.Fenerbahçe camiyası taraftarla ters düşen bir iş yapmak istemez bence.Raul'u kadroya almayan adamdan hayır beklenmez.Adam La Liga'da yeniden dönüş yapmış, gol krallığı listesine girmiş sen adamı kadroya alma.Olacak iş değil.Bir de yaşlı bir hoca.Elimizde kalmaz gelirse inşaallah.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Aragones mi ? İnanmıyorum,inanmak istemiyorum.Bir resmi açıklama gelsin şu haberlerle ilgili yahu.![]()
Aragones gelsin =))
Bazı arkadaşlar uzun vadeli çalışılacaksa Aragones olmasın demiş. Peki hiç düşündünüz mü bizim yönetimin uzun vadeli çalışma isteği olduğunu. Öyle bir istek yok.
Aragones takımı tanımıyor. Az çok bilgi alır. Bu yüzden Zico'nun yaptığı ayrımcılıklar olmaz. Semih bile 11 oynamaya başlayabilir.
Aragones'in ekibi dünya çapında. Hepsi birbirinden disiplinli antrenörler.
Burda hepinizin korkusu Galatasaraylılardan laf yemek. Kalli hesabı.
Yönetimin uzun süreli çalışma isteği yok ise Aragones ilaç gibi gelicektir. Eğer haber doğru ise inşAllah gelir.
Benim Şahsi fikrimi sorarsanız Luis Van Gaal'i isterim tabikide.
Last edited by nerazzuri : 20.Haziran.2008 at 19:17
Bu olaydan sonra Aragones kesinlikle getirilmemeli.İspanya kampı karıştı
Avrupa Şampiyonası'nın favorilerinden İspanya'nın kampında soğuk rüzgarlar esiyor. Teknik direktör Aragones'in basın toplantısında Ramos'u eleştirmesi üzerine bugünkü idmanda ikili arasında sözlü tartışma yaşandı.
Oyuncuları ile ilgili görüşlerini hiç çekinmeden açıklayan Aragones'in Ramos için, "Saha dışında hareketlerine dikkat etmeli, davranışlarını tasvip etmiyorum" sözlerinin ardından ilk idmanda Ramos, hocasına bu sözlerin ne anlama geldiğini sordu. Aragones'in de Realli yıldıza tepki göstermesiyle ikili arasında tartışma çıktı. Marchena'nın araya girip Ramos'u uzaklaştırmasıyla ortalık biraz yatıştı.
Marchena, yaptığı açıklamada, Ramos'un bu tür durumlarda biraz daha sakin olması gerektiğini söylerken, Torres, "Sadece müzik konusunda biraz atıştılar" diyerek esprili bir yaklaşım sergiledi.
Olayın kahramanlarından Aragones ise, "Sergio çok iyi bir insan ama biraz genç. Daha öğrenecek çok şeyi var. Bu tür tepkileri normal. Aramızda hiçbir sorun yok" dedi.
Ramosun 32 yasında ünlü bir modelle iliişkisi var İspanya da bu cok konusuluyor kıskanmıstır onuo gelirse gider taslarım o adamı baska adam mı yok yau ırkcı adamın bizim takımımızda işi yoktur.Gitsin Lazioya falan...Raul gibi adam alınmaz mı buraya kacıncı kez yazıyorum gitmis de La Redi almıs...
![]()
Yeni teknik direktörümüz %99.9 Luis Aragones.
Şu dakikadan sonra Türkiye'ye gelmeyecek hoca yoktur, hele finale kalırsak düşünemiyorum ... ...
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Yunanistan şampiyon oldu da ne oldu? Gerçi onlar birşey yapmadan şampiyon oldular, o da ayrı birşey ama...
Ajansspor fazla spor haberi yayınlamamasına rağmen bu Aragones olayını sitesinde verdi...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.