yÜreĞİnİz Yeter !
yÜreĞİnİz Yeter !
Çıktık ve eledik. Viyanayı fet ettik. 29 Haziran'da bir kez daha geleceğiz, işimiz burada bitmedi.
Rüya gibi... O kupayı getirin bize canımızı verelim size..
Fenerbahçe Cumhuriyeti
klasnıcın golunden sonra vay bee buraya kadarmıs dedım ama bır anda aklıma ÇILGIN oldugumuz geldı şöyle bir irkildim o da ne semih çakmışş!!gercekten artık dıyecek laf bulamıyorum sadece ve sadece NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..!!
Umutların Tükendiği Yerde TÜRK'ün Kudreti Başlar...!(Yine,Yeni ,Yeniden)
Kral Semih diye haykırıyorum.Ağlıyorum , gülüyorum, ne yaptığımı bilemiyorum![]()
Sokaktaki kutlamalar her halde sabaha kadar devam edecek. Şu anda bizim caddeden bir kamyon korna çala çala geçiyorBugün kimseye uyku yok... Özellikle Bilic'e...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
sabrinin taç çizgsinin orda attığı bacak arası çok hoştu söylemeden geçemicem
Kahramanlara bir kez daha teşekkür edyiorum onlarınki yetenektende öte bir şey yürekleriyle oynuyorlar![]()
Umarım Almanya'yı da yüreğimizle yeneceğiz...
Futbolcu Bilgileri
İşte Bu Kadar !
Çok sevinçliyim turu aldık, Hırvatların dönem dönem gösterdiği aşırı baskıya çok iyi direndik, ancak Hırvatistan'ın kaçırdığı pozisyonlar ortada, açıkcası şansımızında oldukça yardımı oldu bu maçta.. Sonuç olarak, Viyana 3. kuşatma sonunda feth edilmiştir..![]()
Semi-h finaldeyiz dimi şimdi?![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
sakatlıklara, kart cezalılarına, sabriye rağmen kazandık.
Yok artık bu kadarı da tesadüf olamaz buraya kadar geldiysek dualarla geldik bence.Golü yedik "Tamam bu sefer artık bu maç dönmez elendik
" dedim ama yine attık golü inanılacak gibi değil
![]()
Last edited by ibo : 21.Haziran.2008 at 02:57
Last edited by Nocna Mora : 21.Haziran.2008 at 02:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Futbolcu Bilgileri
Arkadaşlar oyunculara maçtan sonra doping testi yapılıyor değil mi?
Bazı yorumcular bu takımın kondisyonu süper, Amerika'dan getirilen ekip futbolculara doping vs. gibi güç verici şeyler yüklemiş olabilirler falan diyor.
Marsilya faciası yaşamayalım?![]()
Yok canım olmaz öyle şey 70-90 arası sahada varmıydık yokmuyduk belli değildi. uzatmalara başlamadan önceki arada iyi dinlendi futbolularımız... Yoksa doping moping olmaz...
Futbolcu Bilgileri
Doping işi olsa 3 maçımızıda son dakikalara kalmadan kazanırdık heralde![]()
İŞTE RAKAMLAR!..
Euro 2008 ’de karşılaştığımız Hırvatistan karşılaşmasında futbolcularımız ne kadar koştular?
RÜŞTÜ 6.26 km
HAKAN BALTA 13.09 km
GÖKHAN ZAN 12.27 km
MEHMET TOPAL 8.92 km
NİHAT 11.63km
ARDA 13.76 km
EMRE AŞIK 11.97 km
TUNCAY 13.96 km
KAZIM 6.84 km
SABRİ 12.99 km
HAMİT 14.22 km
SEMİH 5.27 km
GÖKDENİZ 0.52 km
Maçtan sonra doping testi yapıyorlar değil mi ama?
Biliç : Bu adamlar atmak için yemeyi bekliyorlar...
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/22476
(/s)
Hakan Balta, Rüştü, Semih, Hamit maçın en iyi adamlarıydı. Özellikle Hakan Balta'yı çok çok beğendim. Rüştü hatalı gol yesede müthiş maç çıkardı. Golü yediğimizde buraya kadarmış dedim ama golün nasıl olduğuna inanamıyorum. Şaka gibi yahu. Penaltılarda ise sürekli dua ettiğimi biliyorum. Allah'a şükür dualarımız kabul oldu. Futbolumuzun bittiği yerde inancımız devreye giriyor.
Soccernet'in başlığıda herşeyi anlatıyor.
Geri Dönüşün Kralları
"Bu adamlar atmak için yemeyi bekliyor"
Hırvatistan teknik direktörü Slaven Bilic, maç sonunda yaptığı açıklamada şoka uğradığını söylerken, "Türkler'e son dakikada gol atmak bile sizi kurtaramayabiliyor. Son kurbanları biz olduk" dedi.
Kariyerindeki en ilginç maçı oynadığını kaydeden Bilic, "Daha sonra böyle bir şey yaşar mıyım bilmiyorum ama önümde uzun bir yol olduğunu söyleyebilirimAncak sanırım bu tek olacak. Maçın öncesinde yaşadığım korkuların hepsi başıma geldi. Ama ben yine de iki takımı da kutluyorum. çok iyi bir oyun oldu. Penaltılar hep kumardır, bugün kaybeden biz olduk. Ama ben böyle maç görmedim, bu adamlar atmak için yemeyi bekliyor" şeklinde konuştu.
(Ligtv.com.tr)
-----------------
Teselliyi Rosetti verdi
Millilerimize penaltılarla yenilen Hırvat futbolcuları teselli eden isimler arasında ilginç bir isim de yer aldı. Maç öncesinde annesi Hırvat olduğu için tartışılan İtalyan hakem Roberto Rosetti, Hırvatları teselli eden isim oldu. Rüştü'nün Petric'in penaltısını çıkarmasıyla yere yığılan Hırvat futbolcuların başına giden Rosetti, başta Srna olmak üzeri diğer Hırvat yıldızları teselli eden isim oldu. İtalyan hakem, Srna'nın gözyaşlarını eliyle sildi!!!
(Ligtv.com.tr)
Allahım sana şükürler olsun yok böle bir takım yahu biz bunu hep yapıyoruz.Şuanda mantıklı bir şeyler yazamıyorum.Herkese teşekkürler
Günün Sorusu :
Ne kadar ________ bir takımımız var değil mi?
A- Yürekli
B- Hırslı
C- Mücadeleci
D- İnançlı
E- Hepsi
Şaka gibi...inanılmaz bir geri dönüş yaparak bu maçıda kazandık...turdan geliyorum istanbul karnaval yeri gibi bize bu sevinci yaşatan fatih terim ve 23 yürekli insana teşekkür ederim...
Türkiye'nin tek bir taktiği var İnanç
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda