Quote Originally Posted by demirhan1984
Sanırım sen creased tarzında istiyordun.Buyur Münih formaların.

Ama çok rica edeceğim bu seferde sorun var,formalar bozuk falan deme.Eğer sorun varsa senin oyunundan kaynaklanıyordur.Cachelemeden de olabilir.

DOWNLOAD İÇİN TIKLAYIN
demirhan kardeş biliorum seni cok zor durumda brakıyorum farkındayım kendimi senin yerine koyuyorum ben olsam bende bıkarım.sadece tek bi soru sorcam bunu cvplamanı rica ediorum.bi kere daha böle bi sorun olmuştu cacheleri falan sildim oldu.geçengün ben jesus_Fb kardeşten lyon schalke formalarını istedim allah razı olsun yaptı.Şimdi ben data/graphic/pictures/kits/clubs için giriom orda Fransanın doğal olarak hiç klasörü olmadığı için kendi "Fra" adında bi klasör açıp config dosyasıyla beraber 3 formasınıda lyonun oraya koyuyorum sora giriorum oyuna oluo.Ardından schalke formasınıda yine aynı yere gelip "Ger" adında yani germany kısacası şeklinde bi klasör açtm configle beraber schalkenin 3 formasınıda yani ne bilim bu lyon schalke forması çakışıyomu bilmiom ikisini birden ekleyince sorun verio.dediğin cachleri siliorum yine olmuo.ne yapmam gerekli????şimdi bayern formasını denicem bakalm nolcak