Pavluçenko(artık adı nasıl yazılıyorsa) attı. Rusya 1-0 öne gecti. Rusya iyi oynuyor, Pavluçenko cok güzel vurdu gercekten cok iyi bi golcü. Turnuva sonrası büyük bir takıma transfer olur.
Pavluçenko(artık adı nasıl yazılıyorsa) attı. Rusya 1-0 öne gecti. Rusya iyi oynuyor, Pavluçenko cok güzel vurdu gercekten cok iyi bi golcü. Turnuva sonrası büyük bir takıma transfer olur.
Heheh PILAVCACIK atmis![]()
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Hollanda gruplarda çok iyi bir performans gösterdi fakat ben hollandanın bi şansızlıkla karşılacağına inanıyodum karşılaştılar nitekimBakalım neler olucak...
valla rusya beni şaşırtmaya devam ediyor.Hollanda da...dakikalar geçtikçe 2.gol de gelebilir.bu arada pavlychenko çok süper adammış yahu![]()
Hollanda da moraller bozuktu maçtan önce.
Bouhlaruz'un yeni doğan kızı ölmüş..![]()
Bu arada bildiğiniz gibi rusyanın td si hollandalı bakalım ülkesinde nasıl bir tepkii olacak..Bana göre milli takımda yabancı teknik direktör olmamalı kulüp takımı değilki sonuçta..
dk 86 nistelrooy attı 1-1. Müthiş bir mac oluyor, ve olmaya da devam edecek![]()
Ruud Ruud Ruud Van Nistelgooollllll
Uzatmalara gitti maç.
Rusya futboluyla Hollanda'yı ezdi desek yeridir, son vuruşlarda biraz daha becerikli olabilselerdi bu maç uzatmaya gitmezdi. Özellikle Hollanda defansının sağ tarafı çok açık veriyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
dk 112 Torbinski attı. 2-1 Rusya. Arshavin den müthiş asist.
ve gol torbinsky 2-1
Noluyor bu Hollanda'ya.:S Rusya hakediyor valla Yarı Finali.Daha 7 dakika var belli olmaz Hollanda'nın işi.
Ne kadar da büyütmüşüz bu Hollandayı..Hiçbirşer yapmadılar...Rusya sonuna kadar hakediyor ...
futbolun adaleti.
penaltısı verilmedi rusyanın.
3333333333333333333333-1 arşavin.
arshavin 3-1 geçmiş ola hollanda
Ya ne futbolcudur bu Arshavin ..
Arshavin noktayı koydu 3-1. Müthiş bir oyuncu.
Arshaviiiiin.Hollanda dağıldı dağıldı.Son 3 dk.
hollanda cok aciz kaldı rusya karşısında. euro 08 sürprizler turnuvası oldu. finali de rusya-türkiye oynarsa tam olur...
Hollanda ve Portekiz..Turnuvada çoğu kişinin favorisi ve final oynar dediği takımlar Çeyrek finalde elendiler.Çok ilginç bir kupa oluyor.Tebrikler Rusya.
TeBRiKLeR Rusya..Haketti ve eZDi ...
hollanda'nın havası 3maç sürdü sadece tebrikler rusya
Rusya bence bu maç çok iyi oynadı.Hollanda nın defansı çok kötüydü.
Çok zevkli bir maç oldu.Arshavin harika bir oyuncu.Turnuvanın en büyük yıldızlarından biri.Pavlyuchenko da tam bir santrafor.Hılzı ve güçlü , birazda bitirici olsa tadından yenmez.Tarihi fark bile atabilirlerdi.Guus Hiddink de çok başarılı bir teknik adam bu arada.Tebrik etmek lazım..
Rusya muhteşem oynadı, resmen eze eze Hollanda'yı eledi.
Arshavin muhteşem bir futbolcu, onu önümüzdeki yıl büyük takımlara görebiliriz, gerçekten ben son zamanlarda böyle kaliteli bir futbolcu görmedim.
Hollanda hiçbir şey yapamadı, deyim yerindeyse şişirmişiz Hollanda'yı, bir şey yokmuş. Rusya'dan iyi bir oyun bekliyordum, gol bekliyordum ama Hollanda'yı bu kadar kötü, çaresiz beklemiyordum. Rusya benim turnuva başından beri sempati duyduğum, sürprizler yapabileceğini düşündüğüm bir takımdı ve beni yanıltmadı.
Rusya bence finale çıkar, finalde ne olur bilemem ama kupayı alırsa şaşırmayın.
Ben bu turnuvada ne Hollanda'yı bu kadar kötü oynarken gördüm, ne de Rusya'yı bu kadar hırslı ve istekli. Hollanda'da bugün bir tutukluk ve isteksizlik havası vardı. Eski Hollanda'dan eser yoktu. Rusya ise tam tersi, harika ve muhteşem oynadı. Hırs, istek, azim herşey vardı ve nitekim kazandılarda. Hak eden yarı finale çıktı. Tebrikler. Ama Hollanda'ya yakışmadı bu futbol...
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...