Quote Originally Posted by Onurap View Post
M.topal nasıl pozisyon kaybediyor diyorsunuz anlamıyorum..Adam sağa sola koşmaktan pozisyon alamaz tabiki modrici mi tutsun tek ön libero diğerlerini mi mesala gs de ayhan ve barış olunca çok rahat ediyodu..Yani takım arkadaşları iyi oynasa m.topal gayet iyi pozisyon alıyor bence..Özellikle geçen sene ye oranla büyük artış var bunu kabul edersin herhalde..Solbek uğur boral olursa perişan oluruz ama bende sanıyorumki h.balta oynayacak stoper..
On liberonun gorevi defansin onundeki bolgeyi kapatmaktir, rakibin pas acisini kapatmak, fovetlere pas imkani vermemektir. Topal mucadele ediyor, kosuyor ugrasiyor tamam. Ama o kosuyu yaparken arkasinda biraktigi bos alani dusunmeden baski yapiyor. Cocuk mucadelesini esirgemiyor, takimi icin en iyisini yaptigini dusunuyor bunu yaparken. Ama bu da alt yapi eksikliginden baska bir sey degil. Bu nedenle turnuvanin organize olmayan tek takimiyiz. Topun gidebilecegi yeri tutmak yerine, topun pesinden kosusturup duruyoruz.

Topal'da zaaflarinin farkinda ve bu sene GS Dergisi ile yaptigi roportajda en buyuk eksiklerini pozisyonunu kaybetmesi ve duygusalligi olarak kendi gosteriyor.