-
23.Haziran.2007, 04:33
yalasık 44 sezondur bu oyunu oynuyorum sorularının bi kısmının cevaplarını buldugumu düsünüyorum
MACLAR VE SEZON OLAYLARI
3. ve 6. ya cevaben: 2-0 öne gectikten sonra takımı biraz geri yaslamak gerekiyor eger hucuma yönelik oynuyorsan rakip kontra ataklarla cok rahat 2 gölü bulabiliyor hatta 3.yüde buluyor
5.ye cevaben:karşı takım özelikle kupa maclarında turu garantilediği skoru yakalayınca kendi arasında top ceviriyor yani zaman gecirme opsiyonunu kullanıyor cok sinir bir durum ama caresi yok gibi
7.ye cevaben : bas antrenörler genelde formu en iyi olan oyuncuları sahaya sürer bide artık patlama noktasındaki üzgün oyuncuları oynatırlar bu istisnai bi durum benim bas antrenörüm marcel desailly ve cok iyi tavsiye ederim ayrıca ben sadece takm konusmalarını bas antrenöre bırakıyorum
8.ve 9. ya cevaben : ben 44 sezonda ofsayttan sayılmayan gölüm 20-25 arasıdır rakiblriminde hemen mhemen aynıdır belki taktiğinde bir problm olabilir
10.ya cevaben : ben her tartişmaya itiraz ediyorum genelde para ve tribün cezası alıyorum ama kimi zamanda federasyon menejerin yorumlarına sessiz kaldı diyor oyuncularında problem olabilir saldırganlıkları yüksek olabilir 11. sorunun sebebide bu olabilir çünkü bende coğu zaman cezayı ağır buluyolar
13. ye cevaben : kısa liste ayarlarından yeni kısa liste olustur ve aktif yapma ozaman medya fazla rahatsız etmiyor
YÖNETİM
3. ye cevaben : oyuncuya bir fiyat koyup o fiytın altındakileri reddet veya tüm teklifleri reddet seceneklerini işaretlersen bu konuda bi problem kalmıyor
TRANSFERLER
1. ye cevaben : alıcagınız oyuncu tanınmış bi oyuncuysa ve takımınız o sezonu iyi bitirememişşe iyiden kastım sampiyonlar ligine katılmayacaksa oyuncuya dünyalarıı verseniz her türlü iltifatı etseniz gelmiyo eger sampiyonlar ligine katılıyorsanız imza attırma sansı yükseliyor eger iyi bir sezon gecirmişseniz ıyuncu daha düşük bi ücrete imza atıyor yani oyuncunun şöhreti sizin takımınızdan yüksekse gelmeiyor
**ayrıca hiç bir oyuncuya istese dahi yıllık maas artısı ve imzalama bedeli verme ben bu güne kadar hiç birine vermedim hiç bi proplemde cıkmıtor ama maasını ve mac- gol primlerini tam vermen lazım
2. ye cevaben : bu tamamen o oyuncunun o seneki performansına ve ligin seviiyesine baglı örneğin ben oyunun kendi olusturdugu bi oyuncuyu ( stuart williams ) aston villadan galatasaraya 17 yasındayken 4,7 mn dolara aldım aynı sezonda kayseriye kiraladım degeri 1,2 mn dolara düştü 3 sezon gs de oynadı ve fiyatı 17 mn u gecmedi simdi tottenhamdayım 20 mn + %15 paya aldım 3 sezondur müthiş oynuyor ve degeri 66 mn dolar
geri kalan sorularının tamamına bende katılıyorum ve bir anlam veremiyorum ve ben ilk defa bu oyunu 98 de ps de oynadım ozamandan bu zamana baya geliştiğini söyleyebilirim eksi yönlerine ragmen eglenceli bir oyun ben tutkunuyum bence oyunun en kötü yanı bir defa tutuldumu BAĞIMLILIK yapıyor olması
Mesaj Yetkileri