Quote Originally Posted by anilton View Post
Emre elimizde bek olarak en iyi oynayan(savunması iyi,ileri çıkışları iyi,kademesi çok iyi,soğukkanlı) Hakan Balta var onuda stoper mi oynatalım?F.Terim bu konuda ilk tercihinin M.Topal olacağını söylemişti zaten.Bir hazırlık maçında da oraya koymuştu zaten onu.H.Balta'yı stoper oynatmak beklerde savunması sıfır iki futbolcu(Sabri,Uğur) anlamına geliyor.Ve karşılarında Podolski ve Schweinsteiger gibi iki süratli,teknik oyuncu olacak.Bu beklere değil G.Zan,H.Balta dünyanın en iyi stoperlerini koysan çare olmaz.Zaten orta saha zenginliğimz beklere göre çok daha önde.Topal'ı geri çektiğimzde onun mevkiisinde oynayabilcek Aurelio,Ayhan,Hamit gibi adamlarımız var.Ama H.Balta'yı koyarsak stopere çok önemli bir bekimizi kaybetmiş oluruz.Turnuva'nın en iyi kanatlarından biri olan Corluka,Srna kanadını çok iyi savunmuştu H.Balta.Bence bek olarak devam etmeli...

Evet haklısın Anıl. Bende hatırlıyorum Terimin o demecini hatta yazmıştım forumda sanırım.
-------------Rüştü------------
Sabri---Gökhan---M.Topal---Hakan
-------Ayhan------Aurelio------
--Hamit----------------Uğur--
--------Gökdeniz(Mevlüt)-------
-------------Semih-------------
Bu şekilde daha iyi oldu sanırım. Bir de Hakan son Hırvat macında cok basarılıydı. İçeri de girip stoperlere de yardım edebilir ara ara. Bir de Terim artık Ayhan ı bu macta kullanmalı. Ayhan da Aurelio ile birlikte ortasahada koşan, rakibe baskı kuran bir oyun oynayabilir ve defansın önünde biraz da olsa güven verirler. Uğur sol kanatta inşAllah Sevilla macı gibi koridor gibi kullanır orayı; keza Hakan pek ileri çıkmayabilir bu macta o yüzden Uğur a baya iş düşecek.

Yine de gökdeniz den oynarsa bu macta bir patlama bekliyorum.

Allah yardımcımız olsun.