estergon kardeşim yazını ilgiyle baştan sona kadar okudum.
Söylediklerinin tamamı doğrudur. Öncelikle transfer konusunda, forvete İlhan Mansız'ı almıştım. 31 yaşında geldi. Şuan Süper Lig'deyim 6. sezonunu yaşıyor ve 37 yaşında. Pek gol atamasada adamın sahada oluşu yetiyor.
Dediğin gibi ikinci lig takımlarıyla fazla seçeneğimiz olmadığından nokta transferler ile üst lige yükselmeye çalışmalıyız. Yönetim benden nasıl bir hedefim olduğunu sorduğunda senin dediğin gibi Winner seçeneğini işaretliyorum ve daha çok para alıyorum. Bunu mutlaka yapın ki bütçeniz çoğalsın. Ayrıca free transferde çok iyi oyuncular oluyor. Eksik noktaları bulun ve oyuncuları kafanıza yazın. Sonra verin teklifinizi. Ben free transfer yapmam diyorsanız, ikinci liglerde her zaman iyi oyuncular vardır. Mesela, Karabük, Adana Demir,Tarsus, Mersin İ.Y. takımlarında çok iyi oyuncular bulabilirsiniz. Hatta bi taktik daha. Eğer takımınızın kadrosu çok zayıf ise. Mesela Adana Demirspor'a gelip oyuncuların kadro durumunu seçip oradan anahtar oyuncularını alabilirsiniz. Eğer yeterli transfer bütçeniz yoksa maaş bütçesinden transfer bütçesine aktarma yapabilirsiniz.
Benim gibi gençlere meraklıysanız. U20 ve U18 liglerini takip edin. Gs, fb, bjk gibi iyi takımların alt yapısındaki gelecek vadeden oyuncuları alıp yetiştirebilirsiniz. Emin olun bu genç yetiştirme işi size ileride çok faydalı olur.
Taktik yapmaktan pek anlamam ama genelde 5-3-2 Atak ve 4-4-2 Atak oynatırım. İkisini değişimli olarak kullanırım.
Takım konuşmalarında genelde Taraftar için oynayın seçeneğini işaretlerim. Galibiyet bekliyorum seçeneğini ise biraz daha zayıf takımlar ile oynarken kullanırım. Devre arasında pek konuşma yapmam ama bazen adamı çıldırtıyorlar o zaman berbatsınız diyorum kazamanasamda rahatlıyorum
Tabi siz yapmayın bunu