ilk elestirdiinde uyarı verıorlar.devam edince para cezası.hala devam edince para cezası
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
neden italya cıkamadı anlamadım
takımların hepsi turkıyeyı 3-0 yendı bırbırleriyle de 2-2 berabere kaldı
ilk elestirdiinde uyarı verıorlar.devam edince para cezası.hala devam edince para cezası
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
neden italya cıkamadı anlamadım
takımların hepsi turkıyeyı 3-0 yendı bırbırleriyle de 2-2 berabere kaldı
Last edited by ugurkavas : 23.Haziran.2008 at 14:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bnde genie den 4 tane 16 yasında genc buldum..hpsının pa sı 190 ustunde..4üde serbestti..bunlara tklıf yaptım hpsı reddettı..4üde aynı gun emeklı oldular dha 16 yasında..:S
yorumsuz !![]()
Manisaspor ile lig maçına çıkıyordum birde ne göreyim
Bütün Beşiktaş kadrosu seçilmemiş olarak gözüküyor ve tamamı 17 yaşında olan ve de lisansı bile olmayan oyuncularla oynamak zorunda kaldık
üstelik hepsinin profilleri de 2-3 gibi düşük özellikler
üstelik bu maçtan sonra hiçbirşey yapmadım ama takım eski haline geri geldi
Koptum yaa![]()
numara vermişmiydin oyuncularına?
ilk defa böle bir şey görüyorum![]()
ılgınc bı olay olmus ebnımde bı kere maca gırdıgımde oyuncularım yoktu rakıp 42 tane mı ne gol atmıstı.
bu arada konuyla alakası olmuyacak ama kullandıgın skinn adı ne
Arkadaşlar tabi bu durumun olmaması gerekiyor ancak neticede bir oyun tamamen kusursuz olmasınıda bekleyemeyiz. Ben arada gerçekleşen bu tarz şeylerin olmasını normal buluyorum. Tabi neden böyle oldu sonra neden düzeldi derseniz bir fikrim yok ama bildiğim tek şey düzelmesinin sevindirici olduğudur.![]()
Beyler ilk oynadığım zaman bende de olmuştuKimseye numara falan vermedim (registration). Sonra veririm dedim maç zamanı geldi kimseyi oynatamadım.
Çok ilginç bir şey ilk defa gördüm.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Numara vermeyince böyle oluyor biliyorum ama bu sorun sadece bu maçta oldu
Bir sonraki maçta herşey düzeldi onu anlamadım
Kullandığım MMS skini
gerçekten çok ilginç ilk defa gördüm.
Şu an devam ettiğim kariyerimden :
Bu kadar çok gol atabileceğimi tahmin etmiyordum![]()
Yorumsuz![]()
Sonuçta bu bir oyun.Olur böyle hatalar.Burak abinin dediği gibi tekrardan düzelmiş olması sevindirici.Düşünsene sezonun kalan maçlarını as oyuncuların olmadan geçirdiğini.
Bu arada maç kaç kaç bitti?
So what?
Saike
Bende hep bu ''Eski Milli'' yi merak etmişimdir![]()
Şansa bakşampiyonlar liginde kimle karşılaştım
![]()
Bir karar ver abicim.![]()
Yalnız cidden adam haklı. Maçın uzun bir kısmını İskoçlar önde götürdü. Sonra Ukrayna beraberliği buldu. Maç öyle bitecek sanırken 90+3te galibiyet golü geldi.![]()
arsenal'de olsa hiç korkmazdım ama diğer takımlarda napardım bilmem ilginç bir olay...
ilk kez görüyorum çok ilginç
bazen böyle hatalar oluyor bu forumda görmüştüm oyuncular sahaya çıkmamıştı 45-0 yenilmişti senin maç ne oldu ?