1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006

Guiza'nın transfer edilmesini çok istiyorum. Takıma katkısı büyük olacaktır. Tabii olabilmesi için tek forvet değil, çift forvetlik bir sistem kullanmamız gerekiyor. Yeni gelecek teknik adamımız ile umarım bu tip bir sistem kullanırız.

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Guiza'nın transfer edilmesini çok istiyorum. Takıma katkısı büyük olacaktır. Tabii olabilmesi için tek forvet değil, çift forvetlik bir sistem kullanmamız gerekiyor. Yeni gelecek teknik adamımız ile umarım bu tip bir sistem kullanırız.
    Sen değil miydin geçen gün Güiza'nın Kezman'dan hiçbir farkı olmadığını söyleyen?

Kesinlikle Malesef. Guzia'nın Kezman'dan hiçbir farkı yok.
    Şimdi de Güiza'nın transfer edilmesini çok istiyorum diyorsun. Ayrıca Güiza tek forvet oynadı Mallorca'da, yani tek forvet oynayabilecek düzeyde bir santrafor, çift forvet oynayacaksak zaten Güiza'yı neden alalım, Kezman-Semih oynarız.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Wink

Aziz Yıldırım'ın dediği çok doğru
    Bir takımda 4 tane santrafor olması gerekiyor diyor kendileri
    Ayrıca Aragones Güiza'yı getiriyor zaten 2 forvet oynatacağı için getiriyor
    Bence Fenerbahçe'yi parlak günler bekliyor

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Sen değil miydin geçen gün Güiza'nın Kezman'dan hiçbir farkı olmadığını söyleyen?

Şimdi de Güiza'nın transfer edilmesini çok istiyorum diyorsun. Ayrıca Güiza tek forvet oynadı Mallorca'da, yani tek forvet oynayabilecek düzeyde bir santrafor, çift forvet oynayacaksak zaten Güiza'yı neden alalım, Kezman-Semih oynarız.
    Evet bendim. Fikrim değişti. Ama Guzia'nın aman aman bir forvet olacağına inanmıyorum. Çift forvetli sistemde Semih ile çok iyi oynayacaktır. Kezman kulübe nasıl bir tavır alacak merak ediyorum. Mallorca'nın bu sezon ligde başarılı olduğunu düşünmüyorum.

Mesaj Yetkileri