1 ile 30 arası toplam 224 sonuç

Konu: Sakaryaspor Geliyor

Threaded View

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by 1965 View Post
    Gidişat pek iç açıcı değil ..
    olsun düzelteceğiz zaten yavaş yavaş gelecek sezonun kadrosunu oluşturmaya başladım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by celikhalit8 View Post
    Aldığın oyuncuları kaydedip oynatabilmen için her yıl kadroda paf takımından 4 oyuncu alman gerekiyor.. Hani sezon başında asistanın sana diyorya şu şu şu oyuncular A takıma yükseldi diye, işte onları tekrar pafa gönderip kaydetmezsen transferlerini de oynatamıyorsun.. Sınır sanırım 4 oyuncuydu yanlış olabilirim... Ayrıca bu kural her takımda , her ligde geçerli olmuyor nedense.. Ben de tam çözemedim..
    hıım ok teşekkür ederim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ahmet0393 View Post
    Ooooooo ooooo sana devam et dedik batırmışın takımı ya kardeş senden çok büyük şeyler bekliyoduk bu ne yaaaaaaaaaa
    dur düzelecez inş.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Çok kötü gidiyor Ali takımı bırak bence.
    ya yunus ne bırakması biz burda yaptığımız transferlerle geleceğin kadrosunu kurduk sen bırak diyon zaten ilk sezon hedef ligte kalmaktı ama şuan yönetim bana çok kızıyor ben ilk başta yönetime şampiyonluk dedim şimdi kacıncıız
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    işte kalan maçlarımız

ve işte puan durumu

Ve yılın oyuncusu Cristian Ledesma oldu.Ledesma 20 gol attı 11 asist yaptı ve 7 kerede maçın adamı oldu.1.7MN ye alınan oyuncunun şimdiki değeri ise 3.6MN
    BİRÇOK ANADOLU TAKIMI GÖÇMEN'İ İSTİYOR.
    Evet Ankaragücü ve Manisapor Ali Göçmen'i istiyor.Ama Ali Göçmen Sakaryasporla devam dedi.

YENİ SEZONDA HEDEF AVRUPAYA KATILMAK TRANSFERLER AZ SONRA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM1!!
    Last edited by sakary Ali : 24.Haziran.2008 at 21:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri