-
25.Haziran.2007, 08:40
Burak Yılmaz neyse de Necati asla! Neden mi? Geçen yılki demeci hala aklımda, Sivasspor'a gol attıktan sonra "Galatasaray'a hizmetim sürüyor." demişti. Bize transfer olursa ve berbat bir performans gösterirse yine demeç verebilir, "Galatasaray'a hizmetim sürüyor, Fenerbahçe'yi yakıyorum." diyebilir. Aman ha, uzak dursun.
Burak Yılmaz gelebilir, bence iyi bir transfer olur, mutlaka hatalarından ders çıkarmıştır ve o vaziyette bize faydalı olacaktır. Zaten Burak Yılmaz transferi de bitti gibi bir şey.
Tarık abi yukarıda güzel bir laf söylemiş, ama benim çekincem hangi takımdan olduklarından çok gösterecekleri performans. Emre Belözoğlu mesela, kesinlikle tasvip etmediğim bir transfer, zira adam sakat sürekli. Yahu sakat adama o kadar para verilip de alınır mı? Ha Emre gelir, paşa paşa oynar, o zaman da başımın tacı olur, gider formasını bile alırım ama yatacaksa bütün sezon sakatlık ayağına o zaman bu kulüpte işi yok. Terim ise en başından beri karşıyım, zaten ihtimal de vermiyorum.
Bir de başkanın planlarında Necati'nin olacağını da sanmıyorum, zira 2 Haziran'da yurtdışında oynayan bir Türk santrafor alacağını söylemişti, bu isim ya Mevlüt ya da Eren Derdiyok olmalı. Semih, İlhan, Kezman, yeni santrafor ve lejyoner santrafor, Kezman'ın gittiğini düşünürsek 4 tane santraforumuz olmuş olacak. Necati olmaz bence, alacağımız son adam. Necati'yi alıp oynatacağımıza İlhan'ı oynatırız, böylece İlhan potansiyelini gösterir, yani İlhan'a sabrederiz belki ama Necati'ye asla.
Şu bir iki gün içinde açıklanır umarım artık, Aydın Toscalı iddiaları da var, bakalım o da alınabilir ama alınacaksa da Can Arat ile yollar sonsuza dek ayrılmalı.
Mesaj Yetkileri