1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: [TSL] Ç.Rizespor Araştırması FM2008 - 8.0.2

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takım Adı : Çaykur Rizespor Kulübü
    Takma Adı : Atmacalar (oyuna kesinlikle eklenmeli)

---------
    Stadyum:
    Şuanki : Rize Atatürk Stadı 10459 kişi tribünlerin üstü tamamen kapalı.Ort. Seyirci:8000 , Min. Seyirci:4000(1500 olamaz ben 4000 altı hiç görmedim), Max. Seyirci:15600(yeni stad için olmalı diye düşünüyorum)
    Yeni : Rize Şehir Stadı (Yeni adı belli değil aslında ama böyle olması makul ve böyle geçiyor)
    UEFA Standartlarına uygun, 15558 +15 loca, tribünlerin üstü tamamen kapalı, alttan ısıtmalı (ümit milli maçlan oynanabilir).
    (Şuan çatısı yapılmaya başlandı ve kaba inşaat bitti.)
    Tesisler : Türkiyenin en güzel ve kaliteli tesisleri, 5 yıldızlı otel seviyesinde,32 sporcu odalı ana bina, idari bina , 1 büyük 1 küçük sunni,doğal (UEFA yeni sistem) çim saha, tenis kortları, sinema salonu, 32 sporcu odalı +vs. ana bina, idari bina.Yani öncedende dediğim gibi "top training facilities" "17-19 arası" olarak geçmeli oyunda.(gençler ile olan bölümlerde gözden geçirilmeli) Tesis Resimleri Link: http://www.caykurrizespor.org.tr/Def...lup&S=Tesisler
    -------
    Finans:
    Balance : 15.000.000 YTL olmalı (daha önce belirtmiştim)
    "Sponsor Geliri" olarak her sene Çaykur'dan genel sponsorluk için alınan paralar (çay cüzdanlarından kesilir ) oyuna kesinlikle eklenmeli.
    ------------------
    Forma - Renkler:
    Yeni sezon formalarını lotta yapacak.Şuana kadar gördüğüm tek forma turkuaz üzeri yakası yeşil ayrıntılı forma.Ama kesinlikle ilk forma "yeşil-mavi" olmalı oyuna yansıması için.

----------------------
    Yönetim kurulu - Staff :
    Başkan : Abdulkadir Çakır
    İdari (General) Menejer : İsmail Coşkun
    Teknik Direktör: Metin Diyadin

--------
    İlişkiler:
    Rival Club: Tranzonspor (90-95), Bursaspor (80-85)* , Samsunspor (75)
    *Bu seneki bursa yöneticisinin Rize-BJK maçında şike yapılacak açıklamasından sonra artık eklenmeli diyorum.
    Diger: Giresunspor (50), Orduspor (50-60)
    Favourite People : Hasan Vezir(85-90)(eklenmeli gerçekten önemli bi oyuncusuydu), Rıza Çalımbay, Erdoğan Yılmaz, Kürşat Duymuş, Okan Öztürk, Ümit Ozan Kazmaz, Emanuel Tetteh (buda eklenmeli türm rizeliler gerçekten severler)
    Disliked People: Altan Aksoy(bu sene lig sonlarına doğru kulüpten kaçtığı için), Güvenç Kurtar (Rizespora dünya kadar transfer yapıp 2005 yılının 6. haftasında kaçtığı için), Samet Aybaba (oda aynen geçen sene 2. haftada kaçtığı için ayrıca onun için rizeye giremez diyorlar )

---------------
    Affiliated Clubs:
    Pazarspor *
    Artvin Hopaspor *
    *her sene bu takımlara oyuncular gönderilir

----------
    Rekorlar:
    En Farklı Galibiyet
    Türkiye Kupası "28.01.2004" "Galatasaray 0 - 5 Çaykur Rizespor"
    Link: http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macId=12490
    Süper Lig "11.02.2001" "Çaykur Rizespor 5 - 1 Beşiktaş" (ilki kabul edilmez ise)
    Link: http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macId=22778

En Farklı Malubiyet
    2. Lig 4. Yükselme Grubu "15.03.1998" "Erzurumspor 7 - 0 Çaykur Rizespor"
    Link: http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macId=39368

Yardımım dokunduysa ne mutlu bana tesisler, ve kulüp ilişkileri konusunda gerekenlerin yapılmasını temenni ediyorum.Yazımın dikkate alınrsa teşekkür ederim.
    Saygılar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Favori kişilere şimdi internette görüp babama sorduğum bir oyuncununda eklenmesini rica ediyorum oyunda ise youth team koçu olarak gözüküyor

o isim :

Kahraman Kartaloğlu.Rizesporun kaptanı ve en istikrarlı oyuncularından biriymiş ve gerçekten çok seviliyormuş.

Kendisi hakkında bir yazı : http://rizetarihi.blogcu.com/3257105/

teşekkürler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Rizesporun kamp kadrosu açıklandı

Başlı Başına Yenilendi
    Tek hedefi yeniden süper lige geri dönmek olan Rizespor'da başta sistem olmak üzere rakibe ve oyun durumuna göre çeşitli değişiklikler yapmayı planlayan Diyadin'in kadrosunda yeniler ağırlıklı olacak.

Genç çalıştırıcının kendi isteğiyle transfer edilen 8 oyuncusunu ideal kadrosuna yazdığı bildirildi. Yapısal değişikliğe gidecek olan ve bununla da kale, orta saha ve forvetti şekillendirip bu mevkilerde fazla oyuncusu bulunan Rizespor, defansa bir stoper alıp sol kanada da takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

KAMP KADROSU:
    1.David Gonzales
    2.Özden Öngün
    3.Emrullah Şak
    4.Kürşat Duymuş
    5.Görkem Gök
    6.Gökhan Kök
    7.Turgay Gölbaşı
    8.Ömer Ateş
    9.Uğur Akdemir
    10.Mustafa Çiçek
    11.Ali Sakal
    12.Leandro Rodrigues
    13. Sedat Yeşilkaya
    14.Erman Ergin
    15.Serdar Samatyalı
    16.Mehmet Şen
    17.Şadi Çolak
    18.Murat Uluç
    19.Nascimento Riberio
    20.Emrah Kol
    21.Okan Öztürk
    22.Çağrı Yarkın
    23.Fatih Gültekin
    24.Mesut yılmaz
    25.Mertgül Çapoğlu
    26.Oktay Gümüş
    27.Zahid Aslan
    28.Reha Çanakçı
    29.İbrahim Said
    Last edited by mert_53_91 : 26.Haziran.2008 at 21:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri