-
26.Haziran.2007, 01:57
Hayırlısı olsun, sonunda yönetimden bir açıklama gelmesi sevindirici, belirsizliğin bitmesi çok iyi oldu.
Aragones'i yönetimin seçmesindeki ana etken, bence disiplin, tecrübe, lobi ve ekip. Yönetim belli ki disiplin sorunu yaşamak istemiyor, geçen yıl oyuncuların inanılmaz şekilde maç ayırt etmesine izin verilmeyecek. Tecrübesinden faydalanıp birçok konuda takıma katkı sağlanacak. Lobisi kullanılarak Avrupa pazarından, özellikle İspanya'dan transfer kolaylaşacak. Ekibi sayesinde de yine geçen yıl yaşanan kondisyon, sağlık sorunları yaşanmayacak.
Bence yönetim kötü bir seçim yapmadı. Aragones hakkında çoğu kişi şu an umutsuz görünüyor ama bardağın dolu tarafından bakmamız gerektiğini düşünüyorum. Zico geldiğinde neydi ki? Stajyer diyorduk, kötü hoca diyorduk, istifa sesleri bile duyulmuştu ama sonradan kahraman oldu. Aragones ondan kötü olamaz, hem daha kariyerli, hem daha tecrübeli, hem de ekibi daha iyi.
Aragones geldiğine göre Güiza da büyük ihtimalle gelecektir. Hatta duruma göre belki başka bir transfer de yapılacak. Kampta takımı bir görecek, belki de birkaç Brezilyalı oyuncuyu gönderecek. Deivid bunlardan biri olabilir. Maldonado kesin gidecek sanırım, artık ona destek çıkacak hiç kimse yok. Deivid'e de sürekli Zico sahip çıkıyordu, o da gönderilebilir. Artık Brezilya ekolünden İspanya ekolüne dönüş gerçekleşecek, daha çok koşan, mücadele eden bir takım olacak. Bence iyi de olacak.
Hayırlısı olsun, umarım Aragones başarılı olur. Ben başarılı olacağına inanıyorum, olumlu düşünüyorum ama ona zaman tanınması gerektiğini düşünüyorum, en azından Zico kadar.
NTV Spor için de ayrı bir parantez açmak istiyorum. NTVSpor.net'i sürekli takip eden birisiyim ve bir gün girdiğimde siteye Aragones ile ilgili haber yapmışlardı ve ortada hiç Aragones iddiası yoktu. 17.00'de yöneticilerin Aragones için Madrid'e gittiklerini yazmışlardı, ancak bir gün sonra yönetim açıklamasında Nihat için gidildiğini yazdı. Tabii bu haber de çürümüştü ama gördük ki yönetim Aragones için de gitmiş. NTVSpor.net'i kalitesinden ötürü kutluyorum, gerçekten en doğru haber yapan site. Güvenilir tek kaynak.
Mesaj Yetkileri