Bu sefer iyi oynadık ve kazanamadık.Finale çıkan taraf biz olmalıydık..
Maç Almanların üstünlüğüyle başladı ama bu kısa sürdü.Almanların kalesine gittiğimiz ilk andan sonra oyunun kontrolünü aldık.Turnuvadaki en iyi oyunumuzu oynuyorduk.Bir şutumuz direkten döndü.Çok üzüldük ama iyi oyun umutlanmamızı engellemiyordu.Sonrasında golü bulduk.Turnuva boyunca ilk defa öne geçtik.Ama sevincimiz kısa sürdü.Hamit'in ortasahada kaptırdığı top kalemize gol olarak döndü.Savunma Schweinsteiger'i boş bırakınca oda golü yaptı.Sonrasında yine Hamit'in kaptırdığı topta bu sefer Podolski pozisyona girdi ama bu sefer şanslıydık.Sonra maç yine bizim üstünlüğümüzle geçti ama golü bulamadık.İlk yarı 1-1 bitti..
2.yarı milli takımımız ilk yarının aksine çok kötü oynadı.Almanlar yaptıkları pres ile hücuma çıkmamızı engellediler.Böylece elimiz kolumuz bağlandı.2.yarı maç onların hükmündeydi.80 lere gelirken Rüştü hatalı çıkışında Klose affetmedi ve öne geçtiler.Bu sefer maçı çeviremeyecek gibiydik ama yine çevirdik.Keşke daha geç golü atsaydık.Çünkü Almanlar o arada bir gol daha buldular.Savunmamızın yine büyük hatası var.Bu sefer bu golü çıkaramadık ve hak ettiğimiz finale çıkamadık.Gerçekten çok üzüntü verici bir durum.Bu performansın karşılığı bu değildi.Neyse nasip değilmiş.Sağlık olsun..
Açıkcası Almanlar bu maç iyi değildiler.Zaten turnuva boyunca çok iyi değiller ama kazanmasını biliyorlar.Biz as kadromuzla sahaya çıksaydık bu maçı kazanırdık.Neyse milli takımımızın her ferdine teşekkür ediyorum.Helal olsun çok iyi temsil ettiler bizi.Ellerinden geleni yaptılar ama buraya kadarmış..
Hakem hakkındada bir kaç kelam etmek istiyorum.Bence maça çok iyi başladı ama sonra faullerde çok çok az düdük çalmaya başladı.Almanların net bir penaltısını es geçti.2 li mücadedelerde yapılan faulleri es geçti.Neden sonradan böyle bir tutum sergiledi anlayamadım valla..