Olmadı bu seferYapamadık.Yetmedi gücümüz ; ya da yetti de busacca adlı şahsiyet ve yardımcıları istemedi belki de.Helal olsun oradakı çocukların hepsine, ellerine ayaklarına sağlık.Allah hepsinden razı olsun , 70 Milyonu sokaklara döktüler , kaybettikleri maçta bile iyi oynadarak kaybettiler...Allah belasını versin bu hakemlerin, son golü atan Lahm atılmalıydı , geçen maçta Arda ve Tuncay'A verilen kartlara bir de bu maçtaki pozisyonlara bakıyorum , rakip lehine verilen pozisyonlara , bize verilmeyenlere bakıyorum, çifte standarta bakıyorum , yok yok yok! ; Türk'ün Türk'ten başka dostu yok...!
Teknik analiz olarak; biz daha iyi oynadık , Gökhan Zan- Topal ikilisi iyi oynadılar ortada.Topal bir tek ilk golde kaçırmaya bilirdi o adamı, Sabri iyi bindirmeler yaptı ama arkasını hep boş bıraktı , tüm tehlikeler onun kanadından geldi.Kral Semih yine umudumuz oldu, ama bu sefer yetmedi...Aurelio ve Ayhan ikilisi çok çalıştılar , çabaladılar.Hamit pas hataları olmasına rağmen kötü oynamadı.Semih defansı tek başına yıprattı,soldan Uğur, sağdan Kazım çok iyi geldiler...Son yediğimiz golde Kazım'ın ayağının burkulması tamamen şanssızlıktıSonuçta kazanmak için herşeyi yaptık bu sefer şans yanımız değildi.Hakemler de karşımızdaydı...Son söz de Rüştü'ye yakışmadı be Rüştü , harbiden yakışmadı.Bence artık as o eldivenleri bırak Milli Formayı...