Sayfa 11 / 18 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 512 sonuç

Konu: EURO 08 | Yarı Final | Almanya - Türkiye

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Olmadı bu seferYapamadık.Yetmedi gücümüz ; ya da yetti de busacca adlı şahsiyet ve yardımcıları istemedi belki de.Helal olsun oradakı çocukların hepsine, ellerine ayaklarına sağlık.Allah hepsinden razı olsun , 70 Milyonu sokaklara döktüler , kaybettikleri maçta bile iyi oynadarak kaybettiler...Allah belasını versin bu hakemlerin, son golü atan Lahm atılmalıydı , geçen maçta Arda ve Tuncay'A verilen kartlara bir de bu maçtaki pozisyonlara bakıyorum , rakip lehine verilen pozisyonlara , bize verilmeyenlere bakıyorum, çifte standarta bakıyorum , yok yok yok! ; Türk'ün Türk'ten başka dostu yok...!

Teknik analiz olarak; biz daha iyi oynadık , Gökhan Zan- Topal ikilisi iyi oynadılar ortada.Topal bir tek ilk golde kaçırmaya bilirdi o adamı, Sabri iyi bindirmeler yaptı ama arkasını hep boş bıraktı , tüm tehlikeler onun kanadından geldi.Kral Semih yine umudumuz oldu, ama bu sefer yetmedi...Aurelio ve Ayhan ikilisi çok çalıştılar , çabaladılar.Hamit pas hataları olmasına rağmen kötü oynamadı.Semih defansı tek başına yıprattı,soldan Uğur, sağdan Kazım çok iyi geldiler...Son yediğimiz golde Kazım'ın ayağının burkulması tamamen şanssızlıktıSonuçta kazanmak için herşeyi yaptık bu sefer şans yanımız değildi.Hakemler de karşımızdaydı...Son söz de Rüştü'ye yakışmadı be Rüştü , harbiden yakışmadı.Bence artık as o eldivenleri bırak Milli Formayı...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Sadece Patlıcan Musakkası değil sahada bulunan tüm hakemler art niyetliydi. Umarım birgün bize yapılanlar haksız yere finale çıkanların başına gelir..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İşte bu adam ;
    90 dakika boyunca avrupa ve almanya için elinden geleni yaptı tebrik ediyorum.İnsanda şeref düşerde bu kadar düşer aldıgı paralar burnundan gelsin..
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Terim'den ayrılık sinyali!
    25.06.2008 23:49
    3-2'lik skorla yıkılan Milli Takımımız'da teknik direktör Fatih Terim maç sonu oynadığımız oyunun karşılığının final olması gerektiğini söylerek şu ifadeleri kullandı; "Futbolda oluyor böyle şeyler. Tüm oyuncularımızı kutluyorum. Bu oyun final olmalıydı. Komik goller yeme hastalığımızı üzerimizden atamıyoruz. Ülke halkının bu Milli Takımla gurur duymasını engellemez bu skor. Oynayan, oynamayan herkese teşekkür ediyorum. Hepsi bir Aslan, pırlanta. Son derece gururluydum." Fatih Terim bu açıklamasından sonra Milli Takım ile devam edip etmeyeceği konusunda ise yaptığı açıklamada ayrılık mesajı verdi; "Bir sağlıklı düşünmem lazım. Daha evvel verdiğim kararda ısrar edeceğim gibi gözüküyor. Biz yapacağımızı yaptık. Tabi başkanımızla görüşmeden konuşmak olmaz ama..."

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tebrikler Milli oyuncularımıza mükemmel oynadılar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

Teşekkürler Türkiye.

Artık Türk Hakemlerini hiçbir zaman kötü yönde eleştirmeyecem. Bu günkü maçı gördükten sonra.

İki hata yaptık.

Hata 1: Rüştü yanlış açıldı golü yedik.
    Hata 2: Son dakikada Tümer'e firkik vurdurmak. Oyuna yeni girmiş ve ısınmamış bir oyuncuya bu şut çektirilmemeliydi.

İyi bir yanı oldu bu yenilginin. Magandalar silah ile sevinemiyecek.

Kendi silahımız ile elendik. Son dakikalarda atan biz olurduk. Bu sefer biz yedik.

Önemli olan asıl şeyi başardıık. Bu kupayı kazanabileceğimizi bütün Dünya'ya gösterdik. Bunu başarmak önemlidir. Kazanamadık ama olsun kanıtladılk. UEFA Resmi Sitesi başta olmak üzere ve Dünya Basını olmak üzere hep bizim hakkımızda yazılar yazdılar. Bizimle prim ettiler.

Fatih Terim, soyunma odasında takımdan ayrıldığını açıkladı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Herseyi anlatıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kaleyi bulan 3 şutlarıda gol olmuş...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

en iyi oyunumuzu oynadık helal olsun.uzatmayacağım üzgünüm

Nesil
    2007
    Yer
    A K H İ S A R

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post

İşte bu adam ;
    90 dakika boyunca avrupa ve almanya için elinden geleni yaptı tebrik ediyorum.İnsanda şeref düşerde bu kadar düşer aldıgı paralar burnundan gelsin..
    BU adam ve maçtaki diğer hakemleri tebrik ederim. Türkiye'yi ancak bu şekilde durdurabilirlerdi. Almanya hakemlerden hiç şikayetçi olmadı bugüne kadar.. E niye şikayetçi olsun ki gayet herşey tıkır tıkır işliyor.

Tebrikler Türk Milli Takımına...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Terim'e de teşekkür ederiz.Veda etmiş soyunma odasında.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bir dahaki turnuvada dahada ilerleriz ezdiki yahu olmayınca olmuyor.Rüştü bunu hep yapıyor çıkma kardeşim vursun kafayı yani rüştü yazıklar olsun sana be yakışmadı da demiyorum sana herşey yakısıyor..
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Terim bence gitmemeli, yerine gelecek isim mevzusu kaos yaratır

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kaleyi bulan 3 şut gol. Son dakikada Kazım'ın sakatlanması kötü oldu. Almanlar belki taça atabilirlerdi ama atmadılar. Rüştü'nün yediği hatalı gollerde en az Rüştü kadar Volkan'ın hatası var. Tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum bize müthiş sevinçler yaşattılar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

İstatistikler ortada adamlar sarı kart bile görmedi çok centilmenler..Kabul etmek lazım Rüştü çok kötüydü ve takımın kaderini değiştirdi..

Maçın oyuncusu Lahm olmuş..

Yazık oldu, çok yazık. İlk kez hakettiğimiz maçı kazanamadık, kötü oldu. Olsun, buraya kadar gelmemize bile başarıdır, hepsine teşekkürler, helal olsun.

Rüştü hariç bütün futbolculara helal olsun. Rüştü as artık şu eldivenleri, çok kötü bir kalecisin, bizi yaktın. Hırvatistan maçında da yakmıştın, bu maçta da yaktın. Yazıklar olsun, inşallah futbolu bırakırsın.

Terim görevini bırakmış.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bir dahaki turnuvada dahada ilerleriz ezdiki yahu olmayınca olmuyor.Rüştü bunu hep yapıyor çıkma kardeşim vursun kafayı yani rüştü yazıklar olsun sana be yakışmadı da demiyorum sana herşey yakısıyor..
    Şunu yapmayın işte!!!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok güzel bir söz var :"Galiptir bu yolda mağlup"

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

kaleyi bulan 3 şut, 3 gol. fazla üzülmüyorum fakat finale çıkmayı haketmiştik.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Son frikiği bence de Hamit kullanmalıydı ama olmuş bitmiş bu saatten sonra tartışmanın pek bi alemi yok...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Çok güzel bir söz var :"Galiptir bu yolda mağlup"
    İşte budur.

Sonuna kadar helal olsun milli takımımıza. Aslanlar gibi oynadılar.

Fatih Terim'de istifasını birazdan açıklar. Acaba yerine kim gelicek ? Aklımdan geçen tek isim Mustafa Denizli...

Bu göreve hazır bir teknik direktörümüz yok ne yazıkki.

hakem show yaptı acaba Almanların yarısı olmasa ne olurdu maç tebrikler milli takım...

Futbol basit bir oyundur; 22 kişi bir topun peşinde 90 dakika koşar ve sonunda, Almanlar daima kazanır!

Bu laf geçerli oldu yine, adamların 3 pozisyonu var, 3 gol. Gerçekten çok kötü oldu.

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Şunu yapmayın işte!!!
    Neyi yapmasın ya ? Bak bakalım 2. gole kim hata yapmış ? Hırvatistan maçında Rüştü'yü ipten alan Semih değil miydi ? Bu maçta yine "Rüştü yedi, Semih attı" oldu işte. Bıraksın artık, kariyerinin en kötü maçını çıkardı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Almanlar buraya da hakemle gelmişlerdi zaten.

Almanlar buraya hakemle değil, şanslarıyla, ballarıyla geldiler. Portekiz maçında da ben 3 pozisyon hatırlıyorum, 3'ü de gol. Avusturya'yı bile zorla yendiler.

Finali iple çekiyorum, İspanya da Rusya da bu Almanya'yı sahadan siler, fark atar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Defuser View Post
    Neyi yapmasın ya ? Bak bakalım 2. gole kim hata yapmış ? Hırvatistan maçında Rüştü'yü ipten alan Semih değil miydi ? Bu maçta yine "Rüştü yedi, Semih attı" oldu işte. Bıraksın artık, kariyerinin en kötü maçını çıkardı.
    Ben o hatalı değil,bu hatalı falan filan demiyorum.Bırakın bunları hatalıları,iyi oynayanları saymaya gerek yok.Tamam hata yapmıştır,bunu söyleyeceğiz ama yazıklar olsun demek,hele hele yüreğini bu kadar ortaya koymuş,sonuna kadar inanmış,bu milli takımdan bir şey olmaz diyenleri laflarını boğazına tıkamış futbolculara böyle söylemde bulunmak yakışmaz bize...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ballack ın portekize attığı 3. gol bariz fouldu

Neyse olan oldu. Tüm oyuncularla, İmparatorla gurur duyuyorum! İmparator söylediği gibi ders almadı ders verdi!

Teşekkürler hepinize.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Suratındaki utanç ifadesini görmeliydiniz Platininin. Ne kadar utandı böyle bir yönetimden.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hakeme yükleniyoruz tamam haklıyızda adamların bariz penaltısını vermedi.Sabri ne biçim daldı adama.

Sayfa 11 / 18 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri