1 ile 30 arası toplam 107 sonuç

Konu: Hedef: Yeniden UEFA kupasını müzeye götürmek!

Threaded View

Uefa Kupası 1st Rnd Leg 2:

Kazandık ve gruplara kaldık.
    Maçın Yıldızı: Ümit Karan

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by juanov View Post
    ben de 8.0 versiyonuyla oynuyorum ve bence ilhan galatasaray için yeterli değil ayrıca bahia takımından eduardo da silva yı alabilirsin kapmadılarsa defansif anlamda tam bir joker ilhanın yerine murat ceylan daha iyi olabilirdi (bu DC DM oynayan murat ceylan manisadaydı sanıyorum)ilerki yıllarda regen oyunculara çok önem ver ve bence forumdaki taktikleri kullanmamanda yarar var çünkü 8.0.2 ile 8.0 arasında taktiksel anlamda çok fark var başarılar
    Yorumun için sağol. İlhan' ı yedek olarak kullanıyorum. Zaten 120 bin YTL' ye alındı. Foruma bakmadım taktik için. (Bakmayı unutmuşum) Zaten taktiği her maç değiştiriyorum. Takımlar taktiği anlamasın, ezberlemesin diye.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by anil luque View Post
    tebrıkler kardes devam edersın umarım boyle
    Yorumun için sağol.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Uefa Kupası C Grubu:

Bence, gruptan 2. ya da 3. olarak çıkarız. Ama hedef tabiki 1. çıkmak. Bayern' i yenersek süper olur. Ve Bayern bu yenilgiyle gruptan çıkamayabilir. Shaktar da yenerse Bayern' i mükemmel olur zaten. Zor bir takımı atlatmış oluruz. Uefa yolunda.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    G. Birliği-Galatasaray:

Maçın Yıldızı: Mika Aaritalo

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar, Wijnaldum 1.1.2009 tarihinde geliyor. Ve kulübünde müthiş bir gelişim gösteriyor. Şu an 16 yaşında. Bize 18 yaşında ve pişmiş bir futbolcu olarak gelecek.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Denizlispor-Galatasaray:

Maçın Yıldızı: Servet Çetin
    Last edited by akhilleus17 : 26.Haziran.2008 at 03:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri