-
27.Haziran.2007, 09:28

Aragones'i bugün daha bir dikkatlice izledim de gerçekten müthiş bir hoca aldık gibi bir his var içimde, gün geçtikçe daha da umutlanıyorum.
Oyuna kenardan müdahalesi harika Aragones'in, yaşına rağmen yerinde duramıyor, sürekli komutlar yağdırıyor. Maçta galipken bile sürekli direktif vermeyi ihmal etmiyor.
Rusya'ya karşı teknik ekibinin yaptığı analize hayran kaldım, sahada adım attırmadılar, öyle bir analiz etmişler ki Hollanda'yı, Yunanistan'ı, İsveç'i sahadan silen Rusya çok etkisizdi.
Oyuncuların kondisyonu çok iyi, Melih Şendil maçta "Antrenmanın bir kısmını seyredebildik, gördüğümüz kadarıyla fizyoterapistleri çok iyi çalışıyorlardı, kondisyon yüklüyorlardı." dedi. Belli ki iyi çalışmışlar, İspanyollar yorulmak bilmiyor maçta. Aragones dakika 70'de 2 oyuncu alıyor oyuna, o kadar çok güveniyor ki oyuncularına, ekibine, sakatlık olmayacağından veya takımın yorulmayacağından eminmiş gibi oyuncu değişiklik hakkını 70'de bitiriyor, hem de maç daha 1-0 iken ve maçın uzatmalara gitme ihtimali varken.
Güiza için bir parantez açalım, bugün girdi ve golünü attı, beğenmeyenlere cevabını verdi
Gerçekten klas bir oyuncu, golde de bunu gösterdi, ben beğendim bugün. Kaçırdığı bir gol var ki, inanılmaz bir top kontrolü yaptı orada, inşallah transfer gerçekleşir, faydalı olacağına eminim.
Last edited by eGowiCh : 27.Haziran.2008 at 03:48
Mesaj Yetkileri