tebrikler başarılarının devamını dilerim
tebrikler başarılarının devamını dilerim
Beklentilerin üstünde geçen sezonun ilk yarısının ardından transfer dönemi geldi çattı. Bu istikrarımızı devam ettirebilmemiz için takviye yapılmasını düşündüğüm mevkileri önceden belirlemiştim. Bu doğrultuda transfer çalışmalarımızı yaptık. Birçok oyuncuyla görüştük, sonuçta 4 oyuncuyla anlaşma sağlayıp kadromuza dahil ettik. Ayrıca önümüzdeki sezon Kartalspor'a katılacak olan 5 isim daha duyurmak istiyorum sizlere
GİDEN OYUNCULARHareketli bir sezon geçirdik ve bazı oyuncularımız bu dönemde parladı, büyük kulüplerin dikkatini çekti. İşte bunlardan birisi soyadı gibi tam bir yıldız olan Yaser'di. Beşiktaş, Trabzonspor ve G.Antep'ten çok ciddi teklifler aldık. Aslında kalması taraftarıydım ancak kulübünde menfaatlerini göz önünde bulundurmak gerektiğini düşünüp iyi bir miktar karşılığında Beşiktaş'a yolladık ümit milli oyuncumuzu. Transferinden kulübün kasasına 2.6 milyon ytl girdi ve birsonraki satışından da %25 lik bir pay alacağız.
takımdan ayrılan ikinci oyuncumuzda Levent Tağın oldu. sağ bekte beklentilerimi karşılayamamıştı sezon içinde. Birkaç kulüp içinden en uygun teklifi Boluspor yaptı ve 20bin ytl karşılığında ayrılmasına izin verdim. Oyuncularımıza yeni takımlarında başarılar dileriz
__________________________________________________ _______________
GELEN OYUNCULARYaser'in satışıyla gelen para ilaç gibi geldi takımımıza. eksik gördüğüm, güçlendirme gereği duyduğum mevkilere gerekli takviyeleri yaptım. işte gelen oyuncular:
Hakan Aslantaş - G.Birliği(170bin ytl)
sağ bekte görev alan oyuncularım yeterli değildi. zaten Levent'le yollarımızı ayırmıştık. boşalan mevki için iki isimle görüştüm. Feyenoord'lu Ömer Özçelik G.Oftaş'la anlaşınca rotamı Hakan'a çevirdim. takımımız için yararlı olacağından şüphem yok.
Fazlı Kocabaş - Standard(7bin ytl +%10)
Emre'den sonra ikinci defans oyuncumuzda Fazlı oldu. ikiside genç ve gelecek vaadeden oyuncular. bu yıl yeterince tecrübe edinip seneye daha yararlı olacaklarını düşünüyorum.
Sinan Bolat - Genk(kiralık)
Kalede ciddi sıkıntılarımız var bu apaçık ortada. ligin en çok gol atan takımıyız ancak yenen gollerde de üst sıraları zorluyoruz. Bu sıkıntıyı acilen gidermek geekiyordu. Sinan gerçekten en beğendiğim türk kalecilerden birisi. kiralık olarak bile olsa kulüpte görmek sevindirici. umarım sezon sonuna kadar kendisiyle anlaşma sağlayabilirsek kulüpte kalmasını çok isterim.
Cem Demir - Trabzonspor(40bin ytl)
forvette sıkıntı yaşamamak için yaptığım bir takviye oldu Cem. Trabonspor'da forma şansı bulmakta zorlanıyordu. kiralık olarak dşünmüştüm öncelikle ama takımı bonservisi konusunda kolaylık sağlayınca tamamen kulübümüze geçti.
ayrıca sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan oyunculardan Schalke'nin genç kalecisi Nurullah Can ve sol bek Osman Köse, Giresunspor'un geleceği parlak forveti Emrah Kol, Sivasspor'dan sağ açık mevkide görev yapan Musa Aydın takımımıza katılacaklar. ve son olarak Bucaspor'dan Mehmet Batdal gelecek sezon Kartalspor forması giyecekbonservisi için 220bin ytl ödeyeceğiz kulübüne 24 aylık süreç içinde.
--------------------------------------------------------------------------
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.