hmm. iyi bir karma yapmış. tecrübesi olanlar ile gençleri harmanlamaya çalışıyor anladığım kadarıyla...
hmm. iyi bir karma yapmış. tecrübesi olanlar ile gençleri harmanlamaya çalışıyor anladığım kadarıyla...
Bence doğru hazırlanmış bir kadro. Enbüyük problem stoperlerde. FBde kadroya giremeyen Servet, BJKde fazla oynayamayan Gökhan Zan'la işimiz çok zor. Zaten Fatih Akyel'ide bu sebeple çağırmış olmalı çünkü Tranzon'da Stephanov'la ikinci yarıda çok iyi ikili oldular. İbrahim Toraman iyileşince Toraman-Tolga Seyhan ikilisi en ideal ikili gibi gözüküyor. Bu arada Önder Turacı bizim milli takımda oynamak ,için son hamlelerini yapacakmış. Milli takımın Önder'e çok ihtiyacı olduğu ortada.
Ersen Martin veya Gökhan Kaba'dan birisini çağıracağı belliydi, çünkü maçların gidişatına göre pivot santrafor kullanmak gerekebilir ve şu anda bu mevki için bu iki oyuncu dışında aklıma kimse gelmiyor. Muhtemelen Emre'nin yokluğunda kadronun en önemli oyuncularından birisi Fahri Tatan olacak. Fahri mücadelesi, tekniği, pas yüzdesi, yaratıcılığı ve sürekli kafası havada, görerek top oynaması bakımından çok önemli bir oyuncu. Ayrıca Uğur Boral, Bilal Kısa, Mehmet Topuz çok önemli alternatifler. Hamit, Nihat, F.Tekke'nin katılımıyla çok daha iyi bir milli takım oluşacaktır. Şahsen ben çok ümitliyim. Yeni Milli Takımımız hayırlı olsun.
bence dün akşam gökhan zan milli takım için hazır olduğunu gösterdi.hem fizik yapısı kuvvetli hemde hızlı bir oyuncu.umarım milli takımda da bizi utandırmaz.
2 mac oynayan adam mıllı takımamı alınır hazır oyuncular ı denesın..gokhanıda tam ıyılesınce oynatsınOriginally Posted by TüMeR_yAğıZ
bizde eksik olduğu kadar çeklerde de eksik var en önemlisi nedved...
inşaallah alırız maçı işviçre olaylarında sonra morale ihtiyacımız var...
çok kötü bir kadro çekler rahat geçer ayrıca servet ne arıyor o kadroda madem oynamayan oyuncu alacaksın git fb den kemal aslan ı al zaten yok olmak üzere belki terim in bir faydası olabilirdi
fener e ve oyuncularına laf atıp durmayın ya yeter...tugay avrupa da oynamazken gene de mıllı takımdaydı..tamam servet oynamıo ama gecen sene yunanlılarla macımızda o kurtardı bızı farktan..
Ümit Özat çağrılmamış, Orhan Ak'ın da çağrılmamasını isterdim.
Kendileri Türkiye'deki en kötü sol beklerden ikisi bence.
Fatih Akyel bence haketmiyor Milli Takım'ı.Fahri'nin bırakın Milli Takım'ı 3 büyükler için bile yeterli olmadığını düşünüyorum.
Bilal çok yetenekli ama vücut yapısını geliştirmesi lazım, bu yapı ile büyük takımlarda omuzomuza mücadele etmesi zor..
Mustafa Sarp soru işareti..
Ersen Martin tamamen gereksiz bir seçim bence.
Mehmet Topuz, Gökhan Ünal ve Uğur Boral.
Bu üç oyuncu gelecekte Milli Takım'ın iskeletinde yer alacaklar bence.
Semih Şentürk ve Hasan Kabze de çağrılabilirdi.
Daum'un artık Mahmut Hanefi'ye şans vermesi lazım, daha önce Ümit Milli Takım'ın kaptanı olan ve çok yetenekli bir sol bekin sürekli oynatılması gerekiyor.Hazır bir Mahmut Hanefi sol bek eksikliğini giderirdi.Yaşı çok ilerlemiş olmasına rağmen bir süre daha Ergün Penbe'nin Milli Takım'a çağrılması gerektiğini düşünüyorum.
Hamit Altıntop, Halil Altıntop, Yıldıray Baştürk, Emre Belözoğlu, Nuri Şahin, Volkan Demirel bir aksilik çıkmaz ise sürekli çağırılması gerekli oyuncular.
Hepsinin ortak özellliği, genç olmalarına rağmen 26-27 yaşlarındaki oyuncuların performanslarına sahip olan çok yetenekli oyuncular olmaları.
Bir de Önder Turacı meselesi var ki, çok zor bir durum.Servet'in bu performansı ile seçilmemesi gerekirdi ama hazır bir stoper olmayınca denenmesi kötü bir seçenek sayılamıyor (Fatih Akyel ile karşılaştırmayın, Fatih Akyel'in kariyeri,performansı iyi değil ve yaşı da iyice ilerledi).
İbrahim Toraman sakat sanırım..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Önder mutlaka olmalı bu takımda ibrahim toramanla beraber çok iyi bir ikili olcaklar
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
önder fifayla ilgili sorununu çözerse milli takımımızda sürekli yer alır.
mehmet topuz ilk 11 de süüper
aynı zamanda Ersen martinde 11 de![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
bende hüseyine gıcık oluyorum ya![]()
peki bu milli forma nedir böyle ya hiç Türkiye milli takımı forması olduğu anlaşılmıyoki sıradan bi takımmış gibi hiç beğenmedim
hakemede gıcık oluyorum artık.cins valla ya.
Kinini başka yerde kus kardeşim.Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
ne kini ya ne diyon sen.oyun stilini sevmiyorum dedim.aldığı her topu önce etrafında döndürüyor sonra geri pas veriyor.kinle ne alakası var?Originally Posted by #10 Osmanozc
O zaman gıcık oluyorum deme.Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
amma alıngansınız ya.oyun stili hoşuma gitmediği için gıcık oluyorum.gıcık olmanın kinlede bir alakası yoktur.ne deyip demeyeceğimi kimseden öğrenecek değilim.bişeyide yanlış anlamayın ya.Originally Posted by #10 Osmanozc
serkan alpay ve emre cezalı onu anlıyorumda fatih akyeli ve serveti niye cagırıyorsun gs de ferhat diye bi cocuk var al ozel macta dene canavar gibi delikanlı
Evet alınganım var mı?Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
Oyun stli hoşuma gitmiyor yaz.Gıcık oluyorum yazma.Gıcık oluyorum yazdığın için ben de o mesajına gıcık oldum.
Orhan Ak, hasan Sas, Servet, Mustafa Sarp, Ersen Martin (!), Huseyin Cimsir, Fatih Akyel, Gokhan Zan. --> Valla ben bunlarin neden kadroda oldugunu anlayamadim, bu oyuncularla gideceksek 2008 hic gitmeyelim daha iyi.
varOriginally Posted by #10 Osmanozc
alıngan arkadaşım öyle varmı yokmu falan diye yazıp işi tehdit boyutuna getirme.benim bacanağımda trabzonlu ondan biliyorum sende oralıysan sana yakışmaz.gıcık olmak hoşuna gitmemek manasına da gelir.ben kısaltıp gıcık oluyorum yazdım.benim hüseyinin oyun stiline gıcık olduğum gibi sende benim mesajıma hatta bana gıcık olabilirsin
Düşünce özgürlüğü olan bir ülkede yaşıyoruz ve işin hakaret ile tehdit boyutuna gidilmediği sürece herke düşüncesini özgürce açıklayabilir
umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.
Elbette bu ülkede düşünce özgürlüğü var ancak mesajında Hüseyin'in kişiliğine bir saldırı varmış gibi hissettim ve ondan sana cevap verdim.Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
Türkiye geleceği parlak bir milli takım Fatih terimle dahada güzel olucak. inş...
Originally Posted by dinaMYt
çok güzel özetlemişin kardeş aynen katiliorum.fıdıl gibi ortalıkta dolaşıyo yok oyuncu ariom yok bunu ariom bi halt yediği yok bu teriminde...
gökhan ünalı alıyor peki neden bizim gokhan guleci almıyor !! gohnan unalın 15 katı daha ii gokhan gulec !! bu Fatih Terim'den bir yol olmaz !!
Originally Posted by ıceman_s
abi bu çek milli maçının aday kadrosu heralde karıştırdın sen![]()
![]()
Gökhan Ünal şu an gol kralı. sorunun cevabı bu olabilir..Originally Posted by ıceman_s