-
28.Haziran.2007, 00:20
Emrah resmen Gaziantepspor'da
Gaziantepspor, dış transferde Çaykur Rizespor'dan defan oyuncusu Emrah Eren ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı.Celal Doğan Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, teknik direktör Nurullah Sağlam ve yeni transfer Emrah Eren ve yöneticiler katıldı. İmza töreninde bir konuşma yapan Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, bu yıl bir çok başarıya imza atacak iyi bir ekip kuracaklarını söyledi. Kızıl, "Çok kaliteli nokta transferler yapıyoruz. Bu yıl bizim başarı yılımız olsun diye hiç bir şeyden kaçınmıyoruz. Para sıkıntımız yok. Başarı için ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. Yurt içinde ve dışında temas halinde olduğumuz oyuncular var. Bu sezon çok farklı, çok kaliteli bir Gaziantepspor izlettireceğiz. Emrah, daha önce de Gaziantepspor'da oynamış ve ligde kendisini ispatlamış bir futbolcu. Yerli transferin yüzde 80'ini tamamladık. Yabancı transferde 3 futbolcu ile görüşmelerimiz sürüyor. Önümüzdeki hafta dış transferi de tamamlayacağız'' diye konuştu.
Daha önce de Gaziantepspor'da forma giyen defans oyuncusu Emrah Eren ise, "İkinci kez Gaziantepspor'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Tekrar bu formayı giyecek olmam benim için büyük onur. Başkanımıza ve hocamıza bana gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim. İnşallah ben de bu fedakarlığın karşılığını vereceğim. Daha önce Gaziantepspor'da forma giyerken kötü bir sakatlık dönemi geçirdim ve çok faydalı olamadım. İnşallah bu sefer sakatlık geçirdiğim günlerin acısını çıkaracağım" dedi.
Konuşmaların ardından, Emrah Eren ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalandı.
27.06.2008
Kaynak : İHA
Mesaj Yetkileri