Quote Originally Posted by Maymuncuk
Ben Yabancıların olduğu Kaliteli bir lig yerine Türklerimizin olduğu Kalitesiz ligi yeğlerim

kardeş bu kafayla gidersen sen ömrü billah türkiyeden başarı bekleme.ülkeye yabancı gelecekki millet örnek alsın.örneğin alex geldi mesela adamlar daha cok basiolar alexe.mahallede top oynayan cocuklara bak kimisi alex dio kimisi ronaldinho kimisi mondragon daha bir kişiyi duymadım türk futbolcu ismini sayarken mahallede top oynayan ufak cocuklardan.ispanyada,almanyada,italyada yabancı sınırsız çokmu kötü ?ligleri?

biz gerçekleri görmezden gelioruz ülkemizde futbolcu yetişmior torpille alt yapı yapiolar.o zaman acacaksın yabancıların önünü türk futbolu böle 1 uefa kupası alıp bi dünya 3.cülüğü olup ardından 5 sene sora yatmak bişeyi değiştirmes.önemli olan istikrardır.allahın isviçresi bile bizi eledi be basel allahtan elendide şampionlar ligine 2 takımla gidioz.middlesbrough saolsun.ama böle hep başkasının sırtına dayanarak nereye gidicez???kalite lazım kalitee..buda anca yabancılarla olur.örnek;""Arsene Wenger sormuşlar;Fransa milli takımın başına geç dünya şampionu olması için tekrar.Arsene Wenger şu cevabı vermiş;Ben ufak takımları istikrarlı yapabilirim,güzel çalışmayla 3 4 sene sora belki şampionda yaparım.Ama milli takım bir jenerasyon meselesi benim yapabileceğim hiçbirşey yok.Eğer ülkede kaliteli oyuncular varsa takım zaten kendiliğindende olur ."" sanırım bu sözler yeterli..