1 ile 30 arası toplam 96 sonuç

Konu: FM 2008'de Yamaları Atacağımız Alanlar

Hybrid View

mrb ben bişey sorcaktım... benim bilgisayarımda kayıtlı oyunum var ama diğer bilgisayarıma aktarmak onda oynamak istiorum bunu nasıl yapabilirim acaba yardım ederseniz sevinirim TŞKRLER...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by torres61 View Post
    abi bende yamayı yüklüyorum şifre isyiyor hepsinde buna bir çözüm bulabilirmisin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    abi bana yardım et benim 2008'e yama yüklüyorum yüklerken yama istiyor
    Biraz daha açabilir misin? Sorununun ne olduğunu tam olarak anlayamadım?

Quote Originally Posted by emreihtiyar View Post
    rar'dan çkarıyorum update ediorm db den fln klasör oluo ama cache silmiorm onu nasıl yapacağım?
    Öncelikle sizden güzel Türkçe'mizi güzel kullanmanızı rica ediyorum.

C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2008\cache

Yukarıdaki adreste cache klasörünün içerisinde ne varsa sileceksin oyuna girmeden önce.

Quote Originally Posted by winner3 View Post
    mrb ben bişey sorcaktım... benim bilgisayarımda kayıtlı oyunum var ama diğer bilgisayarıma aktarmak onda oynamak istiorum bunu nasıl yapabilirim acaba yardım ederseniz sevinirim TŞKRLER...
    Belgelerim içerisinde Sports Interactive dosyasında games klasörü var. Oraya girdiğinde kaytlı oyunlarını göreceksin. Almak istediğin oyunu kopyalayarak diğer bilgisayarda games içine atarsan sorunsuz oynayabilirsin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2008\cache

Yukarıdaki adreste cache klasörünün içerisinde ne varsa sileceksin oyuna girmeden önce.
    kardeş güzel eyw. ama... ben 802^nin içinde data klasörü var. o data'nın da içindekileri C:Program Files/...../ Sport İnteractive/ Data nın içiine kopyaladım...yine 802^nin içindeki db klasörü war onun içindekileride C:Program Files/...../ Sport İnteractive/ Data/db ye kopyaladım....cache'i sildim...sora oyuna girdim oyuna başlıo ama siyah ekran war hiç bişe gözükmüo :S

Mesaj Yetkileri