Originally Posted by
sitte
Devamını bekliyoruz Eralp bi de msn ni
Devamı şimdi geliyor.. Msn adresime profilimden ulaşabilirsin.
Yorumun için teşekkür ederim umarım bende sonunu iyi getiririm ve buna inanıyorum aslında şampiyonluklara hazır ol o zaman
Galatasaray Klüp Binası (Başlangıç 2)
Evet artık yıllardır hayal ettiğim klübün teknik direktörüydüm. İlk Yapmam gereken işin teknik ekibi incelemek olduğuna karar verdim. ve kadromdaki personelleri inceledim ekonomik kriz içinde olduğumuzdan personellerin ilk sene için bize yeticeğini düşündüm ve kadroyu korudum.
Sıra Gelmişti Transferlere takımda ciddi olarak genç forvet eksikliği vardı Hakan Şükür 35 Nonda ve Ümit Karan 30 yaşındaydılar. Özhan Canaydının kapısını çaldım ve ek bütçe istedim. Ama Kendisi bana uygun bir üslupla takımın şu an borçlarının faizini bile ödeyemediğini bunun için transfere ayırdığımız 3.35 trilyon lira ile idare etmemi söyledi. Bende zorunlu olarak eli boş bir şekilde tesislere döndüm ve futbolcularla ilk antrenmanıma çıktım.
Evet ilk 2 hafta sonunda takım istemediğim oyuncuları kafamda belirlemiştim Bu oyuncular;
Marcelo Carrusca
Ismael Bouzid
Aykut Erçetin
3 oyuncuyuda transfer listesine çıkardım ve uygun fiyatlara başka takımlara gönderdim.
Artık oyuncu transfer etme vakti gelmişti bir forvet bir kaleci ve bir orta saha oyuncusu almayı düşünüyordum..ve klübümüzün menfaatleri doğrultusunda aşağıdaki oyuncuları transfer ettim;
Damian Escudero
Kwabena Agouda
Bogdan Lobont
Ayrıca klüpte geleceğinin bulunmadığını düşündüğüm bir kaç genç futbolcu arkadaşımızın klüple ilişkisini kestim.