-
29.Haziran.2007, 01:55
ŞOK ŞOK ŞOK
Son Dakika Gelişmesi
Saygıdeğer Turksportal mensupları bana göre ii bir sezon geçirdik Almanya Kupası Finalinde Werder Bremeni devirdik.Aynı takıma Uefa'da yarı finalde elenerek şok olduk bunda şanssız bir şekilde elenmemizin payı büyük.Kısacası Acımız büyük.Ligde'de oturduğumuz (rahat) 3.lük koltuğundan 4.lüğe düşünce apoletlerimizdeki yıldız gönüllerimizdeki aya dönüştü ve bir anda kafamda şimşekler çaktı.En sonunda görevimden istifa etmeye karar verdim.Burdan Gerd Rehberg e sesleniyorum beni iyi dinle benle sakın polemğie girme!!!! Halil,Asamaoh,Rakitic.. Hanginizin benim gibi tecrübesi var?Hanginiz benim gibi rakip takımın üstüne 2000 kw lık şimşekler çaktırabilirsiniz?Hepinizle ahirette ortak bir paydada buluşacağız.Ve buraya gelirken ve giderken bana yardımcı olan şoförüm Alman göçmeni Nuri Weischen e,Malzemecimiz 2 kilo mayoneze,Schalke Arena da konser veren Manga ve Nez e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Hep beraber ayağa kalkıyor ve bir kez daha saygıyla alkışlıyoruz.Kalkın ayağa!!!! Deve cüce mi oynuyoruz ? Ne kalkıyorsunuz ?
Şimdi başka kariyerlerde ÇOK YAKINDA beraber olacağız sevgiler saygılar
Zemlinskis
Last edited by zemlinskis : 28.Haziran.2008 at 21:31
Mesaj Yetkileri