Uefa Kupası Yarı FinaL 1.maçı
Yapay zekanın son harikası Neuer iLe karşıLaşıyoruz. Bana saç baş yoLduracak dedim ama, Arshavin gereken cevabı kendisine iLetti.
BundesLiga 30.Hafta
Hertha depLasmanında yine haketmediğimiz bir sonuç. Yapacak birşey yok. Takım yorgun, artık Şampiyon oLduğumuzdan doLayı da motive etmekte zorLanıyorum.
Dip Not: Ribery sakatLandıktan sonra AMR De Arshavin i oynatmak zorunda kaLdım. Harika oynadı gerçekten ama asıL harika oynayan isim Orta sahada LiderLik görevi verdiğim isim Toni Kroos oLdu. YıLdızLarın kadro dışı kaLmasından sonra şans verdiğim her maçta harika oynadı.
Uefa Kupası Yarı FinaL 2.maçı
Tarihe geçicek bir Yarı FinaL maçı sonrasında 50 küsür maçLık yeniLgisizLik serimize yine son verdirmedik. İnanç budur.
BundesLiga 31.Hafta
HSV yi güzeL oyun iLe yeniyoruz. Takımda sakat oyuncu yok. Ribery düzeLdi. KondisyonLar harika. Ama Ribery i ŞL finaLine sakLayacağım.
BundesLiga 32.Hafta
EzeLi rakibimizi geriye düşmemize rağmen Toni nin son dakika goLü iLe geçerek, aLmamız gereken 3 puanı hanemize yazdırıyoruz.
BundesLiga 33.Hafta
ZorLu Bremen i Kroos un muhteşem FutboLu sayesinde Ezerek yerLe bir ediyoruz. Bütün Avrupa ŞL FinaLi öncesi bu yeniLmez Takımı konuşuyor.
VE ŞL FinaLi.
İstatistikLer herşeyi anLatmaya yetiyordur. Ribery bu maçta formasına kavuştu. Harika oynadık. Rakibimize pozisyon değiL top biLe vermekdik. BuLduğumuz goLü son dakika ya kadar koruduk ve Avrupanın en önemLi kupaLarından birini uzun zaman sonra müzemize götürme başarısı gösterdik. ALmanLar artık bize imrenmiyor, gurur duyuyorLar.
BundesLiga son hafta
FormaLite maçında hedefimiz seriye son verdirmemekti. Başardık ve Efsane oLucak bir başarı eLde ettik.
Ve Puan Durumu.
OyuncuLarımızın Performansı.
Ve BundesLiga oyuncu veriLeri.
KLose yarın sezonLuk performansı iLe Avrupa da bütün ödüLLeri aLdı ve ayrıca Avrupa ve Ligde goL kraLı oLdu.
Ribery de yarım dan biraz fazLa sayıLacak bir sezon geçirmesine rağmen asist kraLı oLma başarısı gösterdi.
Sırada Süper kupa finaLi var. BakaLım neLer yapabiLeceğiz.