1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Beşiktaş yine FIFA´lık !

Arrow Beşiktaş yine FIFA´lık !

Beşiktaş Federico Higuain ve Gordon Schildenfled’den gelen haberle sarsıldı. Sezon hazırlıklarına alınmayan iki futbolcunun da menajerleriyle görüştüğü ve Siyah - Beyazlı kulübü FIFA’ya şikayet edecekleri öğrenildi.

Geçtiğimiz perşembe günü yapılan 2008 - 2009 sezonunun ilk antrenmanına gelen ancak içeri alınmayan iki futbolcunun, bu konuyu menajerlerine ilettikleri ve hem alacakları hem de sözleşmeleri bulunduğu takımın antrenmanına alınmamaları nedeniyle FIFA’ya başvuracakları iddia edildi.

Özellikle Higuain’in menajerine bu konuyu bir an önce bitirmesi için talimat verdiği ve, "Geçtiğimiz sezon başında ülkemden ayrılıp hiç bilmediğim bir ülkeye geldim ve fazla forma şansı bulamadığım halde ayrılmak zorundu kaldım. Şimdi de antrenmana geliyorum ve hiç bir suçum olmadığı halde içeri alınmıyorum. Tüm gerekenleri yapmanı istiyorum" dediği ifade edildi.

Hem Higuan’in hem de Schildenfeld’in menajerlerinin önümüzdeki hafta içinde FIFA’ya dava açacakları belirtildi.

Ligtv

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

bana yapsalar bende şikayet ederim sonucunu merak ediyorumülkemizin adı kötüye çıkmasında.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Adamlar sonuna kadar haklı...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Antrenmana almamanın mantığı nedir ki ?

5m€ da onlara bayılırız...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bu oyuncuların suçu,günahı yok napsın adamlar kötü futbolcuda olsa madem transfer ettin her ne olursa olsun tesislere girip antremanlarını yapmalılar.Bence asıl bu 2 oyuncuyu Beşiktaş'a transfer eden şahsiyetlerin Beşiktaş tesislerine girmelerinin yasaklanması, kulüple ilgili alakalarının da kesilmesi lazımdı.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bu yönetim başımıza daha ne çoraplar örecek bakalım...!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hiçbir cacık olmaz.Her istenmeyen oyuncu FİFA'ya gidecekse işimiz var.Ne yüzsüz adamlarsınız kardeşim gidin işte istemiyorlar sizi...

Bu durumda bile herşeyi bir tarafa bırakıp para sızdırmaya çalışıyorlar...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

aslında o da doğru maaşlarını aldıkları sürece sorun olamaması lazım, menejer istemiyor takımda zorla değil ya....

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hiç bir şey olmaz.Antremana alınmadılar diyede para verecek yada ceza alacak değiliz ya.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu yüzden ceza almayız,sonuçta sözleşmeli oyuncularımız.Kadroya alıp almamaya karar verebiliriz ancak yapılan doğru bir şey değil.Kulüp bulana kadar idman yapsalar ne zararları olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Orasıda doğru.Ayıp etmişler adamlara.Onların yaptıklarıda ayıp.Ne hemen fifa ya gidiyorsunki.Sanırım istenmediklerini göstermek için yaptılar bizimkiler.Ama yinede yakışık almamış.

Hani bir ara Kocaeli ilgileniyordu.Ne oldu acaba?
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

2'side Reddetmiş Kocaelini..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Higuain'in anlaşması karşılıklı olarak feshedildi zaten artık bir derdimiz kalmadı onunla.Karşılıklı anlaşılmış para falanda verilmiyor.

Gordon kaldı o da elden çıktı mı tamamdır

Higuain’in Sözleşmesi Feshedildi
    01.07.2008 11:35

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., futbolcularımızdan Federico Fernando Higuain’in sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, şirket ile Higuain arasındaki mevcut sözleşmenin herhangi bir bedel ödenmeksizin, karşılıklı anlaşılarak feshedildiği belirtildi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

Beşiktaş'ın bu tür davalarda verilen paralar bir banka'da faize verilseydi. İkinci bir Beşiktaş Spor Kulübü kuruldu. Yıldırım Demirören, finansal konularda başarısız bir isim. Zaten diğer konularda da pek başarılı olduğunu düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu kaçıncı ya.Fıfa bıkacak vallahi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Adınımız çıkmış 9 a inmez 8 e hesabı, bundan sonra bu tarz durumLar iLe çok karşıLaşırız
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaş'ın antrenmanlarına alınmayınca FIFA'ya başvuracaklarını bildiren Gordon Schildenfeld ve Federico Higuain'inse menajer Sinan Engin'le yaptıkları görüşmeden sonra vazgeçtikleri bildirildi. Engin'in iki futbolcuya alacaklarının ödeneceği sözünü verdiği ve ayrıca başka bir kulübe gitmeleri halinde de bonservislerinde kolaylık sağlayacaklarını belirttiği öğrenildi. Schildenfeld ve Higuain'e Kocaelispor'un talip olduğu da gelen haberler arasında...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

alıstık artık biz

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Beşiktaş'ın antrenmanlarına alınmayınca FIFA'ya başvuracaklarını bildiren Gordon Schildenfeld ve Federico Higuain'inse menajer Sinan Engin'le yaptıkları görüşmeden sonra vazgeçtikleri bildirildi. Engin'in iki futbolcuya alacaklarının ödeneceği sözünü verdiği ve ayrıca başka bir kulübe gitmeleri halinde de bonservislerinde kolaylık sağlayacaklarını belirttiği öğrenildi. Schildenfeld ve Higuain'e Kocaelispor'un talip olduğu da gelen haberler arasında...
    Böyle bir açıklamayı televizyondan da dinledim. fifa'ya gitmiyor beşiktaş, boşuna tartışmanın gereği yok. konuyu kapatıyorum.
    (/s)

Mesaj Yetkileri