Evet beyler ßayanlaR varmı barmenimden cintonik isteyen
Arkadaşlar herkes en sevdiği beyendiği filmleri yazsın isteyen konusuda yazsın ßöylece fikir sahibi oluruz...
Evet beyler ßayanlaR varmı barmenimden cintonik isteyen
Arkadaşlar herkes en sevdiği beyendiği filmleri yazsın isteyen konusuda yazsın ßöylece fikir sahibi oluruz...
Karayip Korsanları serisi.Tek geçerim (:
Brave Heart =Cesur Yürek.İzlemeyen yoktur herhalde.İzlemeyen de biran önce izlemeli bence![]()
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
schindler's list..
Yeni Dvd'si çıkan American Gangster harika bir film. Denzel Washington ve Russell Crowe karşılıklı döktürüyolar. Denzel Washington'un hiç bir filmini kaçırmayan biri olarak söyleyebilrim ki sırf Denzel için bile seyredilir. Bu arada gerçek bir hikayeden uyarlanmış.
Geçen gün Cameron Diaz ve Ashton Kutcher'ın filmine gittik "Burada Olan Burada Kalır" diye ve bu film gerçekten çok güzel bir romantik komediTavsiye ediyorum.
Özet
Parti delisi karizmatik Jack Fuller ve ticaretle uğraşan Joy McNally'nin tesadüfi olarak Las Vegas’ta paylaştıkları gürültülü bir haftasonu, onlar için hayal meyal anlardan çok hatırlanacak izler bırakır…Bu iki tatilci New York’lu, hiçbir acı hissetmedikleri o anda Vegas-stili bir evlilik sözleşmesine imza atmamış olsalardı, kim bilir belki herşey farklı olurdu… Ama burası Vegas..
Üç milyon dolar kazanan çift… Ancak kazanan kim… Aslında Jack, Joy’un çeyrekliğini ödünç alarak kazandı… Ama Joy zaten makinenin başında oynuyordu… Ya da tam tersi miydi… Herneyse kime ait bu ganimet?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
ScarFace de süper film tavsiye ederim...
Korkunç Bir Film-Scary Movie Serilerini Tavsiye Ederim ...
En son izlediğim film
Awake.
Sırada beklettiklerim ve bana önerilen filmler
21
Bank Job
Eurotrip
Net sınırsız oldu o yüzden yeni başladım bende bu film işine iyi bi başlık olmuş![]()
Karayip Korsanları serisi
Saw serisi
Hostel-Otel serisi
Gladyatör
Troy-Truva
Yeşil Yol
Amerikan Pastası tüm seriler![]()
VatanSever var MelGißson oynuyor şiddetle onuda tavsiye ederim çok güzel filmdir...
eternal sunshine of the spotless mind
a clockwork orange(eski ama güzel bir film)
hotel rwanda
saving private ryan(klasik oldu artık)
godfather serisi
terminal
şimdilik aklıma gelenler bunlar hatırlarsam eklerim yine...
Recep İvedik, Kanlı Elmas, Kusursuz Fırtına, Harry Potter Serisi, Yüzüklerin Efendisi Serisi ve Karayip Korsanları Serisi.
Kanlı Elmas cidden güzeldi...
son izlediğim film ''Syria'' {Suriye}
çok uzun zaman oldu izleyeli, malum össden dolayı son aylarda birşey yapamadım..
Filme gelince çok sevilesi bir film değil, George Clooney oynuyor başrolünde..
Film; Suriye ve bir kaç Ortadoğu ülkesinin, Amerika şirketleri ile yaptıkları petrol anlaşmaları üzerinde dönen katakullileri ve malumunuz batılıların nasıl sömürdüklerini anlatıyor, çok fazla politika kokan, çok fazla aksiyonun olmadığı bir film..
Siyasete az biraz ilginiz varsa, en azından Amerika - Orta Doğu denkleminin gerçeğe çok yakın çar***ı perde arkasını görmek istiyorsanız izleyin derim..
Sanırım film Türkçe dublajı yok.. konuşmalar falan çok önemli, dikkatli izlemek lazım, alt yazı biraz sıkabilir![]()
Kanlı Elmas
Hot FUZZ(TEK GEÇERİM HARİKA ÖTESİ BİR FİLM)
Goal Serisi
Ata Demirer Tek Kişilik Dev Kadro
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
1408'de var çok güzel film.Herkese tavsiye ederim.
Kutsal Damacana süper. Tavsiye ederim.
number 1:Son Kale
number 2:Kelebek Etkisi
number 3:I'm Legend
number 4:88 Minutes
Karayip Korsanlari Serisi
Gora
Harry Potter Serisi
Recep Ivedik![]()
300 Spartali,Piyanist,Er Ryan'ı Kurtarmak,Van Helsing,Scarface,Godfather 1-2-3,Fearless,Kiralik Katil,Romeo Ölmeli,Rock serileri,Terminatör serileri,Blade serileri,Amerikan Pastasi serileri,New York Ceteleri,Halka 1-2,Bitirim ikili 1-2-3,Son Durak 1-2 ...
Belki cogunu izlemissinizdir ama bunlar benim bu zamana kadar izledigim en güzel yabanci filmlerdi.(=
Arkadaşlar Hot fuzz filmini alıp seyretmenizi tavsiye ediyorum süper
hatta süper ötesi bir film
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Yeşil Yol
Esaretin Bedeli
Schindler'in Listesi
300 Spartalı
Amerikan Pastası Serileri
Testere Serileri
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Bourne Ultimatum(Son Ultimatom) Serisi
The Dukes of Hazzard(Cilgin.Kuzenler)
The Three Musketeers (1993) ~İzlemenizi tavsiye ederim.. Gülme garantisi var~
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
*John Malkovich Olmak
Adaptation (John Malkovich Olmak'tan sonra izlenmeli)
*The Science of Sleep
*Crying Out Love in the Center of the World
*3-Iron (Bin-Jip) (Boş Ev)
* Time (Shi-Gan)
Dolls
My Sassy Girl
Music and Lyrics
The Departed
The Air I Breathe
vs..
Çok film izleyen biri olarak daha da istersen sayabilirim
Genelde kült ve yüksek IMDB oranları filmleri izleyen biri olarak yazdığım hiçbir film sıradan değil, hele yıldızlı olanları kesinlikle izle..
Sinemada 13 tane tarz vardır.
John Malkovic Olmak ise 14. tarzdır, gelmiş geçmiş en büyük filmlerden biridir, kültün kültü![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Number 23
The Island
The Pianist
B 13.
Konusu da güzel görselliğide. Gerçekten izlemelisiniz...
Goal 1-2
Küp(Şiddetle tavsiye ederim.)
Karayip Korsanları(Aksiyon Severler için)
Türk Filmleri:
Babam ve Oğlum
Recep İvedik
Barda
Aklıma geldikçe yazarım.