Yinemi Mehmet Topuz ya su medya ne zaman birakacak artik yeter artik ya Mehmet Topuz Kayserisporda KA-LA-CAK!...
Adamla her yil sozlesme yeniliyoz yine yaziyorlar Turkiyede baska adammi yok gidin onlarla ugrasin azda
Yinemi Mehmet Topuz ya su medya ne zaman birakacak artik yeter artik ya Mehmet Topuz Kayserisporda KA-LA-CAK!...
Adamla her yil sozlesme yeniliyoz yine yaziyorlar Turkiyede baska adammi yok gidin onlarla ugrasin azda
Gökhanı ben o kadar söylemedim farkettiysen çünkü gökhan kayserispora sonradan gelen bir isim topuz için ise durum çok farklı burada doğdu burada büyüdü burada futbola başladı ilk kulübü kayserispor oldu ilk kez burada yıldız bir oyuncu oldu elbette topuzda gidebilir ama yönetim istemedikçe topuz biryere gitmezzz
Kayseriden elbette ayrılır birgün şemsi ama yönetim git demden gitmez kesinlikle başkan onun babası gibi burda
Ben birşey biliyorumda 3 senedir diyorum demi bunları şuana kadar binlerce böyle haber çıktı ve hepsinde ben haklı çıktım topuzla birebir çok görüştüm ve bunları rahatlıkla söyleyebiliyorum o yüzden![]()