arshavini kaça aldığımı yazdım yukarda yazıo ama arshavin az önce 3 gol attı şimdi onları da eklicem
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP MAÇI: Porto-Fenerbahçe.
Zorlu Porto deplasmanından 1 puanla dönmek bizim için önemliydi ve istediğimizi aldık.İnşallah şampiyon olup bayrağımızı göklere çekeceğiz....
.
.
Birleştirilen Mesaj:
7.HAFTA: Fenerbahçe-Oftaşspor.
Maça mutlak galibiyet parolasıyla çıktık oyuncularıma zaten güveniyordum ve hakettiğimiz sonucu aldık.Bütün oyuncularım çok iyi oynadı özellikle Arshavin attığı 1 gol ve 2 asistiyle maçın yıldızı oldu....
.
.
Birleştirilen Mesaj:
8.HAFTA: Fenerbahçe-Ankaraspor.
Arshavinin muhteşem oynadığı maçtan 5-1 galip ayrıldık.Tam anlamıyla mükemmel bir futbol sergiledik.Arshavin'e özel olarak maç öncesinde farklı bir konuşma yaptım ve işe yaradı.Eski Arshavin geri döndü....
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP MAÇI: Fenerbahçe-Schalke.
Maçta yenik duruma düşmemize rağmen gerçek Fenerbahçe'nin kim olduğunu Almanlara gösterdik.Mehmet Aurelio'nun alttığı gol çok güzeldi bence sezonun golü olmaya aday....
.
.
Birleştirilen Mesaj:
9.HAFTA: Çaykur Rizespor-Fenerbahçe.
Takımımın çok zorlandığını söyleyebilirim.Maçta gol olmaması ne kadar zor bir maç olduğunu göstermiştir.Ben Rizespor'un bizi bu kadar zorlayacağını düşünmüyordum....
.
.
Birleştirilen Mesaj:
10.HAFTA: Fenerbahçe-Ankaragücü.
Gerçekten çok zor bir maç geçirdik Aurelio,Semih ve Wederson sakattı bu yüzden biraz zorlandık.Skora bakıldığında kolay gibi görünüyor fakat Ankaragücü etkili ataklar yakaladı.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
LİG SIRALAMALARITURKCELL SÜPER LİG:
ŞAMPİYONLAR LİGİ:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP MAÇI: Fenerbahçe-İnter.
Hem ilk 11den oyuncularımız sakattı hemde kadro kalitesi olarak baktığımızda İnter bize karşı üstündü.Çok fazla direnemedik.Üzgünüz
.
.
Birleştirilen Mesaj:
11.HAFTA: Konyaspor-Fenerbahçe
İnter şokunu atlattıktan sonra lige bomba gibi döndük.Konya deplasmanında pek fazla zorlanmadan 3 puanla döndük.