1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligine....

Threaded View

1. Default

arshavini kaça aldığımı yazdım yukarda yazıo ama arshavin az önce 3 gol attı şimdi onları da eklicem
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP MAÇI: Porto-Fenerbahçe
    Zorlu Porto deplasmanından 1 puanla dönmek bizim için önemliydi ve istediğimizi aldık.İnşallah şampiyon olup bayrağımızı göklere çekeceğiz....

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    7.HAFTA: Fenerbahçe-Oftaşspor
    Maça mutlak galibiyet parolasıyla çıktık oyuncularıma zaten güveniyordum ve hakettiğimiz sonucu aldık.Bütün oyuncularım çok iyi oynadı özellikle Arshavin attığı 1 gol ve 2 asistiyle maçın yıldızı oldu....

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    8.HAFTA: Fenerbahçe-Ankaraspor
    Arshavinin muhteşem oynadığı maçtan 5-1 galip ayrıldık.Tam anlamıyla mükemmel bir futbol sergiledik.Arshavin'e özel olarak maç öncesinde farklı bir konuşma yaptım ve işe yaradı.Eski Arshavin geri döndü....

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP MAÇI: Fenerbahçe-Schalke
    Maçta yenik duruma düşmemize rağmen gerçek Fenerbahçe'nin kim olduğunu Almanlara gösterdik.Mehmet Aurelio'nun alttığı gol çok güzeldi bence sezonun golü olmaya aday....

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    9.HAFTA: Çaykur Rizespor-Fenerbahçe
    Takımımın çok zorlandığını söyleyebilirim.Maçta gol olmaması ne kadar zor bir maç olduğunu göstermiştir.Ben Rizespor'un bizi bu kadar zorlayacağını düşünmüyordum....

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    10.HAFTA: Fenerbahçe-Ankaragücü
    Gerçekten çok zor bir maç geçirdik Aurelio,Semih ve Wederson sakattı bu yüzden biraz zorlandık.Skora bakıldığında kolay gibi görünüyor fakat Ankaragücü etkili ataklar yakaladı.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    LİG SIRALAMALARI
    TURKCELL SÜPER LİG:

ŞAMPİYONLAR LİGİ:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP MAÇI: Fenerbahçe-İnter
    Hem ilk 11den oyuncularımız sakattı hemde kadro kalitesi olarak baktığımızda İnter bize karşı üstündü.Çok fazla direnemedik.Üzgünüz

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    11.HAFTA: Konyaspor-Fenerbahçe
    İnter şokunu atlattıktan sonra lige bomba gibi döndük.Konya deplasmanında pek fazla zorlanmadan 3 puanla döndük.
    Last edited by xL cReW : 29.Haziran.2008 at 20:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri