SPL 9. Hafta Mücadelesi
Güzel bir maçtı. Fazla zorlanmadık. Sonuca gitmeyi bildik.
- Sırada 'Old Firm' vardı. Rangers'ı deplasmanda yenerek aradaki puan farkını 8'e çıkarmak istiyorduk.
SPL 10. Hafta Mücadelesi
Çok zorlandık. Ancak beraberliği yakaladık ve puan farkını korumayı başardık.
Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. Hafta Mücadelesi
Güzel bir maç oldu. Valencia'yı durdurmayı başardık ve gruptan çıkmayı büyük ölçüde garantilemek üzereyiz.
SPL 11. Hafta Mücadelesi
Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Muhteşem bir mücadele sergilediler. Ligin üçte birlik bölümü tamamlandı ve liderliğimizi sürdürüyoruz.
SPL'de Oluşan Puan Durumu 11. Hafta İtibariyle
İskoçya CIS Insurance Kupası Çeyrek Final Mücadelesi
Ortada geçen bir maç oldu ama kazanmayı bildik. Yarı finale çıktık.
Ekim ayı 'En İyi Menajeri' Haberi
Bu ay çok iyi olmasakta kazanmayı biliyoruz.
SPL 12. Hafta Mücadelesi
Pozisyonları değerlendiremedik. Üzgünüz.
Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. Hafta Mücadelesi
Berbat bir maçtı. Valencia'yı tebrik ediyoruz. UEFA'ya gideceğiz gibi gözüküyor.
SPL 13. Hafta Mücadelesi
Son dakikalarda gelen golle kazanmış olmamız bizi hayal kırıklığına uğrattı.
SPL 14. Hafta Mücadelesi
Çok rahat bir galibiyet aldık. Liderliğimiz hala devam ediyor.
Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. Hafta Mücadelesi
Rakibimizi kutluyorum. Son maçımızı kazanarak, diğer maçtan beraberlik ya da Valencia'nın mağlubiyetini umacağız.
SPL 15. Hafta Mücadelesi
'Pozisyon bulabilirsiniz, hatta bunları gole de çevirebilirsiniz ama şans yanınızda değilse yapacak bir şeyiniz yoktur.'
SPL 16. Hafta Mücadelesi
Güzel bir maç oldu. Rangers ile aramızda sadece 2 puan fark var. Çok çekişmeli bir lig bizleri bekliyor.
Şampiyonlar Ligi B Grubu 6. Hafta Mücadelesi
Üzgünüz. İnter'i 2-0'dan gelerek 5-2 yendik ama bu galibiyet bize yetmedi ve Şampiyonlar Ligi'nden elenerek UEFA Kupası'na gitmeye hak kazandık.
Herkesten özür diliyoruz, bu durumun sorumluluğu bana aittir. Valencia maçındaki kötü taktikler ve yanlış oyuncu tercihleri elenmemize sebep olmuştur.