Fenerbahçe’den bir yıldız daha kaydı. Futbol hayatının büyük bir bölümünü sakatlıklarla geçiren ve büyük umutlarla transfer edilen Kemal Aslan’da yuvadan uçtu.
Birkaç gün önce Başkan Azizi Yıldırım’la oturup bir görüşme yapan Kemal artık oynamak istediğini ve oynayabileceği bir kulübü gitmek içim Yıldırım’dan izin istediğini öğrenildi. Kemal Aslan’ın bu isteği üzerine Yıldırım’ın yıldız futbolcuya izin verdiği ve “ seni ben büyük umutlarla transfer etmiştim yaşadığın şanssız sakatlıklar nedeni ile istediğini bir türlü yapamadın ama ben inanıyorum ki bundan sonra gideceğin kulüpte başarlı olacakın” dediği öğrenildi. Artık resmen Fenerbahçe’den ayrılan Kemal Aslan’a yurt içinden bir çok takımın transfer etmek için yarış içinde olduğu ve yurt dışından da birkaç takımın ilgilenmesi nedeni ile henüz hangi takıma gideceğine karar vermediğini öğrenildi.
Maraton.com.tr
_______
Sakatlıklar onu yedi bitirdi. Büyük yetenekti. Bu sezon tek-tük oynadığı maçlarda da iyi oynadı ama formayı tamamen alamadı Zico'dan. Yolun açık olsun Kemal Aslan.