TRANSFERLERİMİZ
orta sahaya SeLçuk İnan'ı 6MN karşıLıgında renkLerimize kattık
yine orta sahaya çok güvendigimiz deLgadonun aLternatifi oLarak Zafer YeLeni kiraLadık
ve son transferimiz:
Sao PaoLonun genç yıLdızı Tiagoyu 7.25MN'a renkLerimize bagLadık ve transferi kapattık.
GÖNDERİLENLER
Mustafa Doğan ve Baki Mercimek'in kuLüpLe iLişkiLerini kestik
Aydın,Serhat,SeLahattin ve Can'ı İstanbuLspor'a kiraLadık.
Forvetteki boLLuktan doLayı Marcio Nobreyi PaLmeiras'a kiraLadık.
İbrahim Toramanı 5.5MN'ye Parmaya sattık.Kulübümüze verdigi ihzmetLerden doLayı kendisine teşekkür ederiz.
işte transfer dosyasını böyLe rafa kaLdırdık.
HazırLık Dönemini tamamLadık.
Serdar Özkan hazırLık döneminin yıLdızıydı.Sahada kristaL gibi parLıyordu.Savunmaya top aLmaya geLiyor,sağa soLa dagatıyor üsteLik bunLarı ben komut vermeden yapıyor.Süper harikaydı.Heerenveen maçının 2 goLünü atıp son goLünde asistini yaptı.SeLçuk İnanLa süper bir forma savaşı bizi bekLiyor açıkçası(:
HazırLık dönemi çok verimLi geçti.OyuncuLar birbirine ısındı.Tüm maçLarın tek hakimi bizdik ancak son vuruşLarda eksigimiz var.Berabere kaLdıgımız Roma maçında 6 net goL pozisyonunu bobo cömertçe harcadı.KendisiyLe bir topLantı yaptım ve kendisinin en büyük goL siLahımız oLdugunu ayrıca Tiagonun abisi oLması gerektigini,onu yönLendirmesi gerektigini söyLedim.
Yeni oyuncuLarımızın profiLLeri:
VE MAÇLAR
SÜPER KUPADA ADRES DEGİŞMEDİ !
İlk devre baskıLı bir futboL ortaya koyduk.Bobo inanıLmazLarı kaçırmaya devametik ama goLü buLduk.İkinci yarı fenerbahçe riskLeri aLsada Rüştü geçit vermedi.GüzeL bir başLangıç oLdu.
ŞampiyonLar Ligi ön eLemede KartaL Farkı kaçırdı !
Kaleyi buLan tüm şutLarın goL pozisyonu oLdugunu hatırLatsam yeter herhaLde!Bobo saç baş yoLdurmaya devam diyor.Th,agonun kondisyon eksikLiği var maçLarı yüzde 30Larda tamamLıyor.
iyi başLadık devami geLir inşaLLah![]()